Kαλή εμφάνιση με πρωταγωνιστή ξανά τον Ουάρντα

Σε ακόμη ένα φιλικό του Παναιτωλικού ο Άμρ Ουάρντα ήταν ξανά μεγάλος πρωταγωνιστής και μάλιστα σημείωσε δύο γκόλ στη χθεσινή αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Ο Παναιτωλικός σε κάθε φιλικό αγώνα δείχνει όλο και περισσότερη βελτίωση και φαίνεται το 4-2-3-1 που χρησιμοποιεί ο Γιάννης Μαντζουράκης οτι ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Κυριακίδης στο τέρμα, Μύγας δεξιά, Τσοκάνης αριστερά, κεντρικό αμυντικό δίδυμο Κούσας και Μάκος, οι δύο ανασταλτικοί χάφ Παπάζογλου και Πάουλο, δεκάρι ο Φερέιρα, δεξί εξτρέμ Τομανέ, αριστερό ο Ουάρντα και στην κορυφή της επίθεσης ο Μαρκόφσκι.

Στο 32′ και στο 43′ σημείωσε τα γκόλ ο Ουάρντα, ο Αιγύπτιος που είναι σε τρομερή κατάσταση άνοιξε το σκορ με σούτ, ενώ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έπειτα από κεφαλιά σε κόρνερ του Φερέιρα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός του αγώνα με την Κέρκυρα να ισοφαρίζει καθώς στο 80′ ο Γεωργακόπουλος με προβολή μείωσε , για να έρθει η ισοφάριση στο 83′ απο τον Χιντζίδη με εκτέλεση φάουλ και λάθος εκτίμηση της πορείας της μπάλας απ’τον Κριστιάνο. Το 2-2 δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία για τον Παναιτωλικό, όσο είχε η καλή εμφάνιση, η βελτίωση του ποδοσφαίρου που παίζει και η συνοχή που δείχνει σαν ομάδα κάνοντας την απόλυτα έτοιμη ενόψη των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο Κλέσιο αγωνίστηκε έπειτα από μακρά διάρκεια απουσίας λόγω του τραυματισμού του, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε να αγωνίζονται και τους Κριστιάνο, Γιαννιώτη, Χαντάκια, Βασιλούδη, Μουνιός, Ρόσα και Ρότσα.

Ο Παναιτωλικός θα δώσει πιθανότατα ακόμη ένα φιλικό το Σάββατο στο γήπεδό του με αντίπαλο τη Λάρισα.

Οι ενδεκάδες Παναιτωλικού και Κέρκυρας

ΑΟΚ: Κουτσαβασίλης, Βενέτης, Ντιμιτρόβσκι, Γκόμεζ, Ζαραδούκας, Σιόντης, Ναζίμ, Ζορμπάς, Γεωργίου, Επστάιν, Ροζάριο. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Ανδρεόπουλος, Αρναρέλλης, Ιωάννου, Κόντος, Χιντζίδης, Γεωργακόπουλος, Σπίνουλας, Ντιόγκο, Παμλίδης, Γρομητσάρης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (61’ Κριστιάνο), Κούσας (69’ Χαντάκιας), Μάκος, Μύγας (78’ Γιαννιώτης), Τσοκάνης, Παπάζογλου, Πάουλο (78’ Βασιλούδης), Φερέιρα (59’ Μουνιός), Τομανέ (69’ Κλέσιο), Ουάρντα (74’ Ρόσα), Μαρκόβσκι (46’ Ρότσα).

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...