Kαταχράστηκε χρήματα του Δημοσίου για να αγοράσει κοστούμι στον σκύλο της (Φωτό)

Kαταχράστηκε χρήματα του Δημοσίου για να αγοράσει κοστούμι στον σκύλο της (Φωτό)

 ΗΠΑ: 44χρονη καταχράστηκε χρήματα του Δημοσίου για να αγοράσει κοστούμι στον σκύλο της (Φωτό)

Η διαφθορά στον δημόσιο τομέα είναι σοβαρό αδίκημα που τιμωρείται με πολλά χρόνια φυλάκισης. Η Κρίστι Λιν Γκος, αντιμετωπίζει μέχρι και 20 χρόνια κάθειρξη επειδή καταχράστηκε 200.000 δολλάρια του αμερικανικού δημοσίου  για να αγοράσει ένα κοστούμι για τον σκύλο της.

1

Είναι πολύ μεγάλη η υποστήριξη που λαμβάνει από πολίτες που φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρονται για την απάτη αλλά μόνο για τις στυλιστικές επιλογές που έκανε στον σκύλο της.

Η 44χρονη, με τα χρήματα του δημοσίου αγόρασε ακόμα ένα διαμαντένιο βραχιόλι, εισιτήρια για παιχνίδια ράγκμπυ, φανταχτερά διακοσμητικά μαξιλάρια και ασφάλιση για τον σκύλο της.  Η Κρίστι Λιν Γκος εργαζόταν ως διοικητικό προσωπικό στα δικαστήρια της επαρχίας Γκάρλαντ, στο Άρκανσο.

Η Αστυνομία άρχισε να ερευνά την Γκος τον Ιούλιο, όταν ένας ελεγκτής παρατήρησε ανακολουθίες σε πιστωτική κάρτα των υπηρεσιών του δικαστηρίου.  Η δίκη της θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/301875-EPA-44chrone-katachrasteke-chremata-toy-Demosioy-gia-na-agorasei-kostoymi-ston-skylo-tes-PHoto ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...