Kατεβάζουν ρολά οι επαγγελματίες…

Ο Μ Ο Σ Π Ο Ν Δ Ι Α ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ

Αθηνών 26, 303 00 Ναύπακτος, Τηλ.: 26340 26522

Γραφείο Προέδρου: Τηλ.: 6977 395 846, 26340 23 439, Fax: 26340 29 885

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Η Ομοσπονδία, στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων που εξήγγειλαν οι τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ για την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011, Κ Α Λ Ε Ι τον επαγγελματικό και εμπορικό κόσμο της Ναυπακτίας, να συμμετάσχει στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.

Στόχος είναι όλοι μαζί, επαγγελματίες, έμποροι και εργαζόμενοι, να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στην πολιτική λιτότητας και εξαθλίωσης των μικρομεσαίων, των εργαζόμενων και των χαμηλοσυνταξιούχων.

Η φορομπηχτική πολιτική, όπως εκφράζεται με τη μείωση του αφορολόγητου, τις έκτακτες εισφορές, την επαναφορά των αντικειμενικών κριτηρίων, την αύξηση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων κ.ά., σε συνδυασμό με τις μεγάλες περικοπές των μισθών και των συντάξεων, οδηγεί σε δραματική συρρίκνωση της αγοράς. Επακόλουθο όλων αυτών ένας φαύλος κύκλος: ύφεση – κλείσιμο καταστημάτων και επιχειρήσεων – αύξηση ανεργίας – νέα ύφεση κ.ο.κ.

Στις στρατιές των ανέργων έρχονται τώρα να προστεθούν και οι μικροεπαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι. Έτσι καταστρέφεται ο κλάδος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που αποτελούσε ως σήμερα τη ραχοκοκαλιά της Ελληνικής Οικονομίας, με άμεση συνέπεια την κατάρρευση και των ασφαλιστικών ταμείων.

Οι καταστροφικές πολιτικές που ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων, με την κατασπατάληση και κλοπή του δημόσιου πλούτου, την ανορθόδοξη και μη παραγωγική δομή και λειτουργία του δημόσιου τομέα (αντί να αποτελεί εργαλείο ανάπτυξης της χώρας, αποτέλεσε τροχοπέδη και ανασταλτικό παράγοντα σε όποια θετική εξέλιξη), έφεραν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση. Όσο για τους υπεύθυνους, αυτοί εξακολουθούν να παραμένουν στο απυρόβλητο και να απολαμβάνουν τα προνόμιά τους…

Ζ Η Τ Α Μ Ε:

  • ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ.

ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΣΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ «ΠΑΡΤΥ», ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ.

ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ, 19/10/2011 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΩΡΑ 10:00 π.μ.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...