A.Kοτσανάς: Mε προβοκατόρικη αναρτήση προσπαθούν οι “γεφυράδες” να δυναμιτίσουν τον διάλογο

-Eίμαστε έτοιμοι και για το Plan B

Για προβοκατόρικη ανάρτηση των ανθρώπων της γέφυρας σε τοπικό ιστότοπο που προσπαθούν να δυναμιτίσουν τον διάλογο έκανε λόγο χθες κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Αντιρρίου Αν.Κοτσανάς

Ο κ.Κοτσανάς ανέφερε ότι στα πλαίσια της αστικής ευγένειας,διεμήνυσαν μέσω του ιστότοπου ότι αν δεν διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του διαλόγου θα αποχωρήσουν από την συζήτηση με τον δήμο Ναυπακτίας για την τιμολογιακή πολιτική που έχει προγραμματιστεί για τις 30 του μήνα.

Όταν πηγαίνεις επάνω στην γέφυρα συμπλήρωσε ο κ. Κοτσανάς,πηγαίνεις με αξιώσεις.Δεν πηγαίνεις ούτε ως ουραγός ή σερνόμενος από 5 άτομα,να ανεβάσεις ένα σύνθημα που θα φαίνεται ως μια κουκκίδα σε μια κόκκινη θάλασσα η οποία θα λέει άλλα πράγματα,αποδομώντας την  προσπάθεια που έχει μέχρι τώρα από την πλευρά του δήμου και της διαπαραταξιακής.

Έχοντας καλή πίστη στον διάλογο δεν θα πρέπει να μπει οτιδήποτε κάτω από το ανακοινωθέν του συλλαλητηρίου για την ανεργία,ενώ είμαστε έτοιμοι ακόμη και για το plan B που μπορεί να ενεργοποιηθεί μετά τις 30 Ιουνίου με την ολοκλήρωση του διαλόγου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...