Lepanto Cross Country :Με επιτυχία το μεγάλο ραντεβού της ορεινής ποδηλασίας στη Ναύπακτο.Βίντεο-Φωτο

Μια ξεχωριστή διεθνής εμπειρία Cross Country την πρώτη μέρα , συνεχίζονται και αύριο Κυριακή οι αγώνες.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημέρα αγώνων ορεινής  ποδηλασίας Cross Country της χωράς μας, που διεξάγονται   στην πανέμορφη Ναύπακτο, το διήμερο Παρασκευή – Σάββατο, 19-20 Μαΐου, με την συμμετοχή όλων των μεγάλων ονομάτων του αθλήματος από Ελλάδα και εξωτερικό.

Συνδιοργανωτές ειναι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας UCI, η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ΕΟΠ, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Ναυπακτίας, και η περιβαλλοντική οργάνωση «Πράσινο+Μπλε» που προσκαλούν τους φίλους της ποδηλασίας, στα δύο διεθνή κορυφαία γεγονότα της ορεινής ποδηλασίας στη χώρα μας.

Σημαντικό ρόλο στο αυξημένο ενδιαφέρον που υπάρχει από τους Έλληνες και ξένους ποδηλάτες, είναι το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι αγώνες είναι οι πρώτοι διεθνείς αγώνες για την Ελλάδα στο καλεντάρι της UCI το 2018 και θα αποτελέσουν σημαντική προετοιμασία εν όψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 στο Τόκιο.

Ο Ηλίας Περικλής, ο Αντωνιάδης Δημήτρης, ο Χαρούν Μολλά, ο Τσορτσουκτσίδης Ηλίας, η Φασόη Βαρβάρα και άλλοι μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα, ο Ανδρέας Μιλτιάδης, ο Προκοπίδης Πέτρος και άλλοι σημαντικοί αθλητές από την Εθνική ομάδα της Κύπρου, επαγγελματικές ομάδες από Γαλλία, Ιαπωνία, FYROM, Βουλγαρία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Ελβετία, Ιταλία αλλά και μεμονωμένοι αθλητές και αθλήτριες με διεθνή δελτία της UCI μας τιμούν με την παρουσία τους στις 19 & 20 Μαΐου στη Ναύπακτο.

Οι κατηγορίες αγωνίσθηκαν  είναι Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων σε μια εντυπωσιακά ανανεωμένη χωμάτινη διαδρομή γύρω από το κάστρο και την παλαιά πόλη , ενώ οι αγώνες έκλεισαν με μια όμορφη τελετή για τις βραβεύσεις των νικητών στο  γραφικό ενετικό λιμάνι της Ναυπάκτου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος και ο αντιδήμαρχος κ. Σύψας

Το πρόγραμμα  των αγώνων της Κυριακής

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...