Match ball τίτλου στο ΣΕΦ

Πέμπτη 26/05/2016 – 14:01Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΕΦ                                                              Μετά από δύο συγκλονιστικά ματς σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ που έφεραν την υπογραφή δύο σπουδαίων παικτών, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται για την αποψινή τρίτη πράξη των τελικών της Basket League (19:30, OTE Sport 4).
Το διακύβευμα όσο πάει γίνεται μεγαλύτερο, αφού ο νικητής του σημερινού αγώνα θα απέχει ένα μόλις βήμα από την κατάκτηση του τίτλου, ο δε ηττημένος δεν θα έχει πλέον κανένα περιθώριο λάθους.
Ο Ολυμπιακός είναι πάνοπλος για τον τρίτο τελικό, όπου στο ΣΕΦ (σε αντίθεση με το πρώτο ματς) υπάρχει ήδη sold out. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχει λόγο να αλλάξει το αναθεωρημένο πλάνο της Κυριακής.
Θα συνεχίσει με τις αλλαγές στην άμυνα που εξολόθρευσαν τη δημιουργία του Παναθηναϊκού, ενώ ευελπιστεί αυτή τη φορά η ομάδα του να είναι πιο εύστοχη. Πάνω από όλα, όμως, ελπίζει πως θα υπάρξει ανάλογη συγκέντρωση στο πλάνο και σε καμία περίπτωση χαλάρωση που στοίχισε στο ξεκίνημα του πρώτου τελικού στο Φάληρο και τελικά απέφερε την ήττα.
Ο Παναθηναϊκός έχασε μια μοναδική ευκαιρία να αγκαλιάσει τον τίτλο την Κυριακή. Πλέον για να τα καταφέρει καλείται να «σπάσει» ξανά την έδρα του Ολυμπιακού, κάτι που έχει καταφέρει εννιά φορές σε τελικούς (και ήδη δύο φορές σε τρία ματς φέτος) αλλά χρειάζεται άλλη μία.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει άπαντες διαθέσιμους πλην του τραυματία Γιάνκοβιτς. Η κόπωση παικτών, όπως του Φώτση, είναι ένα ζήτημα, γι’ αυτό κι αναμένεται να ριχτεί στη «φωτιά», έστω και για λίγα λεπτά, ο 18χρονος Παπαγιάννης.
Ασφαλώς ο «Άρτζι» περιμένει περισσότερα από Γουίλιαμς και Ραντούλιτσα, αλλά και την καλύτερη αξιοποίηση των πολλών μις ματς που δίνει η άμυνα των «ερυθρόλευκων».
Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...