Netropolitan: Το facebook των πλουσίων!

Netropolitan: Το facebook των πλουσίων!
Με κόστος εγγραφής 9.000$ και 3.000$ ετησίως!

Οταν κάποια πλουσιόπαιδα βαρέθηκαν να μοιράζονται το facebook με τους κοινούς θνητούς, αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους κοινωνικό δίκτυο, το Netropolitan.

Στην πραγματικότητα, η πρωτοβουλία ξεκίνησε οταν οι φωτογραφίες με τη χλιδάτη ζωή πλούσιων, διέρρευσαν σε διάφορα μέσα ενημέρωσης, προκαλώντας απαξιωτικά σχόλια.

Πρόκειται για μια αντιγραφή του Facebook, ωστόσο εδώ απαιτείται καταβολή χρημάτων για εγγραφή και ετήσια συνδρομή.

Το νέο κοινωνικό δίκτυο για πλούσιους ονομάζεται Netropolitan και η εγγραφή του ανέρχεται στα 9.000 δολάρια, με την ετήσια συνδρομή 3.000 δολάρια.

Τα μέλη του θα πρέπει να είναι 21 ετών και πάνω.

Πλεονεκτήματα:

– Αλληλεπίδραση: Μπορείτε να γνωρίσετε ανθρώπους σαν εσάς, άτομα που μοιράζονται τον ίδιο τρόπο ζωής και τα ίδια ενδιαφέροντα

– Ιδιωτικότητα και Ασφάλεια: Η υπηρεσία δεν θα είναι προσβάσιμη από δημόσιο Internet, ούτε από μηχανές αναζήτησης. Όλες οι αναρτήσεις των μελών του θα είναι κρυπτογραφημένες.

– Χωρίς διαφημίσεις: Καμία διαφήμιση δεν θα προβάλλεται στην οθόνη του χρήστη, ενοχλώντας τον. Υπάρχει πρόβλεψη για την ανταλλαγή επιχειρηματικών και επαγγελματικών στοιχείων των χρηστών του.

– Συνεχή επίβλεψη: Η κοινότητα του Netropolitan παρακολουθείται συνεχώς από επαγγελματικές συντονιστές, διασφαλίζοντας άμεση βοήθεια και μια ευχάριστη και ευγενική εμπειρία για όλους.

– Εύκολη πρόσβαση: Εκτός από τα καλογυαλισμένα pc τους και τα σύγχρονα laptop τους, τα μέλη της νέας πλατφόρμας μπορούν να συνδεθούν μέσω ειδικών εκδόσεων για τάμπλετ και κινητά από προγράμματα περιήγησης, και μέσω εφαρμογής για Android και τηλέφωνα iOS.

Αυτά αναφέρει στην ιστοσελίδα του το νέο κοινωνικό δίκτυο, προσθέτοντας:

«Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λέσχη Netropolitan για οποιονδήποτε σκοπό – προσωπικό, επιχειρηματικό, επαγγελματικό. Το Netropolitan είναι αυτό που θέλετε. Καλώς ήρθατε!»

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...