Oι “τέσσερις στον αέρα” που θέλει στο Κορωπί ο Δώνης

Oι “τέσσερις στον αέρα” που θέλει στο Κορωπί ο Δώνης

Η σύσκεψη του Νίκου Νταμπίζα με τον Γιώργο Δώνη την Παρασκευή (15/6) δεν έβγαλε μεταγραφικές ειδήσεις. Όχι επειδή ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν έχουν ξεχωρίσει τους παίκτες οι οποίοι τους ενδιαφέρουν.

Κάθε άλλο, αφού οι Νταμπίζας και Δώνης έχουν έτοιμη μία λίστα με ονόματα που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες συνθήκες του φετινού καλοκαιριού. Ωστόσο, όσο δεν “κλειδώνει” η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ, οι δύο άνδρες δεν έχουν καθορισμένο μπάτζετ και δεν μπορούν να κινηθούν.

Το βάρος στη συζήτηση των Νταμπίζα και Δώνη έπεσε στις ανανεώσεις. Η απόλυτη προτεραιότητα των δύο ανδρών είναι να διασφαλίσουν την παραμονή των Λουντ και Κάτσε, οι οποίοι κρίνονται απαραίτητοι για τον Παναθηναϊκός της σεζόν 2018 – 2019.

Ο Δώνης έχει ζητήσει να διατηρηθούν στο ρόστερ και οι Μυστακίδης και Κουλιμπαλί, ενώ δεν είναι αρνητικός για τον Μολίνς. Ωστόσο, οι Λουντ και Κάτσε θεωρούνται οι πιο σημαντικοί ποδοσφαιριστές, γιατί μπορούν να αποτελέσουν τον “κορμό” της μεσαίας γραμμής για τα επόμενα χρόνια.

Ο Εργκούς Κάτσε έχει συμφωνήσει με τον Νταμπίζα στο οικονομικό, ενώ ο Δώνης τον έχει πείσει για το ρόλο του στην ομάδα. Πλέον, απομένει ο ΠΑΟΚ για να δώσει τη συγκατάθεση του για την παραμονή του Αλβανού αμυντικού χαφ στον Παναθηναϊκό.

Ο Ρόμπιν Λουντ είχε εκφράσει την πρόθεση του να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία. Ωστόσο, ο Φιλανδός δεν έχει συμφωνήσει με ομάδα της Championship και πλέον συζητά να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό. Τουλάχιστον, αυτό ανέφερε στον Νταμπίζα, αρκεί να μην επαναληφθεί η ασυνέπεια στις πληρωμές.

Από εκεί και πέρα, οι πρώτες ενδείξεις για αλλαγή στάσης από τον Ουσμάν Κουλιμπαλί είναι ορατές. Ο Αφρικανός δεξιός μπακ έχει πάρει γραπτή άδεια για να πάρει μεταγραφή ως ελεύθερος, που διαρκεί έως τις 10 Ιουνίου, όμως σκέφτεται να μην τη χρησιμοποιήσει. Η μόνη προϋπόθεση που θέτει είναι ανάλογη με του Λουντ: να πληρώνεται στην ώρα του.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/334819-Oi-tesseris-ston-aera-poy-thelei-sto-Koropi-o-Dones ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...