Pre game : Παναιτωλικος vs Παναθηναϊκός – Πιθανές ενδεκάδες

Με καλή ψυχολογία και οι δύο ομάδες έπειτα απ’τις νίκες με ΠΑΣ Γιάννινα 4-0 ο Παναθηναϊκός, και 2-0 επί του Ατρομήτου ο Παναιτωλικός, απόψε στο κατάμεστο γήπεδο του Παναιτωλικού θα προσπαθήσουν αμφότερες το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Φαβορί μεγάλο η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι με σημαντικές απουσίες, αλλά με τον Μάρκους Μπέργκ που ανανέωσε πρόσφατα, να βρίσκεται σε δαιμωνιώδη κατάσταση! Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνιες στο Αγρίνιο, για πρώτη φορά θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα που τον ανέδειξε και αναμένεται να αποθεωθεί.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα όπως και στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ίσως με μία αλλαγή στη θέση του επιθετικού. (Μαρκόφσκι αντί Τομανέ) . Για τον Παναιτωλικό απουσιάζουν απ’την αποστολή οι Παπουτσογιαννόπουλος, Παπάζογλου, Βασιλούδης και Καμαβουάκα.
Η πιθανή ενδεκάδα : Kυριακίδης, Κούσας, Ροντρίγκεζ, Μύγας, Τσοκάνης, Πάουλο, Μάκος, Ουάρντα, Κλέσιο, Φερέιρα, Τομανέ (Μαρκόφσκι)  4-2-3-1

Ο Αντρέα Στραματσόνι μετράει αρκετές απουσίες με τον Σεμπάστιαν Λέτο να μένει εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ τον Σάμπα να ταλαιπωρείται από ίωση και να μην συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή. Οι Τελάντερ, Μπουμάλ είναι επίσης εκτός ακολουθώντας θεραπεία και ο Κοτσόλης αποκόμισε τραυματισμό στην προπόνηση σε σύγκρουση με τον Λούντ, μένοντας επίσης εκτός αποστολής. Για λόγους τακτικής οι Χουχούμης και Π.Βλαχοδήμος έμειναν στην Αθήνα. Επιστρέφουν οι Μέστο, Γουακάσο στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, ενώ ο Εμποκού αναμένεται να ξεκινήσει βασικός για πρώτη φορά φέτος.
Η πιθανή ενδεκάδα : Στίλ, Κουτρουμπής, Μολέντο, Κουλιμπαλί, Μέστο, Ζέκα, Λεντέσμα, Γουακάσο, Εμποκού, Λούντ, Μπέργκ  4-2-3-1

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Θεσπρωτός Γεώργιος Κομίνης με προϊστορία 1 νίκη και 1 ήττα ο Παναιτωλικός με το συγκεκριμένο διαιτητή (νίκη με 1-0 επί του Εργοτέλη το 2014 στο Παγκρήτιο, ήττα με 0-2 απ’το Λεβαδειακό το 2012 στο Αγρίνιο). Βοηθοί οι Ακρίβος (Αθηνών), Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής) και τέταρτος ο Δελφάκης(Αρκαδίας).

Γεμάτο αναμένεται σήμερα το γήπεδο του Παναιτωλικού στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας του Αγρινίου μπροστά στον κόσμο του, ενώ τα εισιτήρια θα συνεχιστούν να διατίθενται μέχρι εξαντλήσεώς τους έως και την ώρα έναρξης του παιχνιδιού (20.30) .

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...