Pre game Λεβαδειακός – Παναιτωλικός (18.15 , S.L 8η αγωνιστική)

Λεβαδειακός – Παναιτωλικός στην 8η στροφή της Σούπερ Λίγκ με τον Παναιτωλικό να θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και ν’ανέβει κι άλλο βαθμολογικά, ενώ ο Λεβαδειακός να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να χαμογελάσει στο τέλος.

Η προιστορία είναι με το μέρος του Λεβαδειακού, καθώς σε 14 παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί στη Λιβαδειά, μετράει 7 νίκες, 6 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι, ενώ μόλις μία νίκη μετράει ο Παναιτωλικός απ’το μακρινό 1984 όταν είχε επικρατήσει με 0-1 χάρη στο γκόλ τότε του Καλαντζή. Μάλιστα τα πέντε απ’τα έξι παιχνίδια που έχουν λήξει ισόπαλα, έχουν έρθει 0-0.

Στα αγωνιστικά για τον Παναιτωλικό, ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μύγα, Παπουτσογιαννόπουλου, Παπάζογλου και Μουνιός με τον τελευταίο να νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς στην τελευταία προπόνηση και να μένει εκτός, όπως και οι υπόλοιποι τρείς ποδοσφαιριστές. Επέστρεψαν στην αποστολή οι Βασιλούδης και Κουτρομάνος. Ο Γιάννης Μαντζουράκης αναμένεται να παρατάξει ακριβώς την ίδια ενδεκάδα όπως και στο νικηφόρο αγώνα με την Κέρκυρα.

Όσον αφορά τον Λεβαδειακό ο Ντόστανιτς δεν έχει προβλήματα τραυματισμών, εκτός των Σουμπίνιο και Ομπιόρα που είναι μακροχρόνιοι απόντες. Η ομάδα της Λιβαδειάς έχει 4 βαθμούς , είναι στην 13η θέση της βαθμολογίας, αλλά έχει μάτς λιγότερο καθώς εκκρεμεί ο αγώνας με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες που είχε αναβληθεί λόγω του σεισμού.

Θα υπάρχουν φίλοι του Παναιτωλικού στις εξέδρες μιας και η ΠΑΕ Λεβαδειακός έχει ανοίξει θύρα και επέτρεψε τη μεμονωμένη μετακίνηση.

Διαιτητής ο Γιώργος Γιαννουλάκης της ΕΠΣ Χανίων με βοηθούς τον Εμμανουήλ Καλφάκη της ΕΠΣ Χανίων επίσης , τον Γιάννη Κοντιζά της ΕΠΣ Πειραιά και τέταρτο τον Γιάννη Νεοφυτιάδη της ΕΠΣ Κορινθίας.

Η 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ περνάει το μήνυμα κατά της βίας και του ρατσισμού στα γήπεδα δείχνοντας την κόκκινη κάρτα.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...