Pre game : Παναιτωλικός – ΑΕΛ (15.00 – 10η αγωνιστική S.L)

Για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο τη Λάρισα που ντεμπουντάρει στον πάγκο της ο Σάκης Τσιώλης. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία με τις περισσότερες αναμετρήσεις να είναι στη Β’Εθνική και τον Παναιτωλικό νικητή σε πέντε παιχνίδια. Δύο νίκες έχει η Λάρισα στο γήπεδο του Παναιτωλικού, μία στο κύπελλο το 2008, και η τελευταία νίκη της ΑΕΛ ήταν το 0-1 για το πρωτάθλημα της Β’Εθνικής στις 15/10/12 με γκόλ τότε του Χασομέρη. Συνολικά σε 8 αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός μετράει 5 νίκες, 2 ήττες και μία ισοπαλία.

Στα αγωνιστικά ο Παναιτωλικός πέρα των απουσιών Μύγα, Παπουτσογιαννόπουλου και Παπάζογλου, είναι ετοιμοπόλεμος, ενώ στην αποστολή συμπεριελήφθηκαν 20 ποδοσφαιριστές. Οι Μύγας και Παπουτσογιαννόπουλος συμμετείχαν εδώ και μία εβδομάδα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αλλά ο Γιάννης Μαντζουράκης θεώρησε οτι είναι ακόμα ανέτοιμοι. Αναμένονται αρκετές αλλαγές σήμερα για τον Παναιτωλικό, κυρίως μεσοεπιθετικά με τον Λεντέσμα να παίρνει θέση βασικού και ίσως τον Μουνιός. Ο Παναιτωλικός δίνει το δεύτερό του συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι στο Αγρίνιο, και θέλει να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από την ήττα με 1-2 απ’τον ΠΑΣ Γιάννινα, που τον άφησε χαμηλά στους 8 βαθμούς.

Από πλευράς ΑΕΛ, ο Σάκης Τσιώλης επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, μένοντας εκτός οι τραυματίες Ντόντο, Αναστασόπουλος και Καρατάσιος, όπως κι ο τιμωρημένος Ουρτάδο. Η ομάδα της ΑΕΛ προπονήθηκε εχθές στο Παπαχαραλάμπειο με τον Σάκη Τσιώλη να ευχαριστεί για τη φιλοξενία και να αναφέρεται στο σημερινό παιχνίδι, λέγοντας πως ο καλύτερος να είναι στο τέλος ο νικητής. Η ΑΕΛ έχει ακριβώς τους ίδιους βαθμούς με τον Παναιτωλικό (8) , έχει νέο προπονητή στον πάγκο της  έπειτα κι απ’την απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη, προέρχεται από νίκη απέναντι στον Πανιώνιο (2-0) και θέλει σήμερα να πάρει το θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα. Η ομάδα της Λάρισας έχει δύο ήττες εκτός έδρας, μία ισοπαλία και συντελεστή γκόλ 1-7, με τον Παναιτωλικό εντός έδρας να μετράει μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα με συντελεστή γκόλ 5-2.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος της ΕΠΣ Αρκαδίας με βοηθούς τους Τρύφωνα Πετρόπουλο (Αρκαδίας) και Δημήτρη Βεργέτη (Αρκαδίας), ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης της ΕΠΣ Άρτας.

Εισιτήρια θα διατίθενται στον κόσμο του Παναιτωλικού έως και την ώρα έναρξης του αγώνα απ’τα εκδοτήρια του γηπέδου. (Η διάθεσή τους ξεκίνησε σήμερα απ’τις 10πμ)

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...