REGIONS CUP: Η Εύβοια νίκησε 2-0 την Ηπειρο στη Ναύπακτο.Φωτο

Τη δεύτερη νίκη της, αλλά την πρώτη, στη Β’ φάση του Regions cup, πέτυχε στο ουδέτερο γήπεδο Ναυπάκτου η Μικτή ομάδα της Εύβοιας κερδίζοντας την αντίστοιχη της ΕΠΣ Ηπείρου (Νομός Ιωαννίνων).

Η Εύβοια κέρδισε 2-0 την αντίπαλό της και πήρε ένα προβάδισμα για να ‘ναι παρούσα ξανά σε τελικό της διοργάνωσης, αρκεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και στον επόμενο αγώνα της με την αντίστοιχη της ΕΠΣ Λάρισας, που θα γίνει στις 16 Μαϊου (στις 2/5 θα γίνει το ματς Λάρισα-Ηπειρος).

Δίκαια ήταν η επικράτηση των Ευβοέων, στη σύνθεση των οποίων δεν ήταν οι παίκτες από τον Απόλλωνα Ερέτριας και το Λήλα Βασιλικού που θα παίξουν την Κυριακή στον αγώνα-τελικό του φετινού πρωταθλήματος της Α’ Εύβοιας.

Στο α’ ημίχρονο η Μικτή της Εύβοιας δεν απειλήθηκε καθόλου, ήταν καλύτερη,  άλλα στις δυο πολύ καλές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν δεν μπόρεσαν να σκοράρουν ο Καραντάκης (σε τετ-α-τετ) και ο Καραμπάς (σε κεφαλιά).

Η εμφάνιση στο πρώτο μισό έδειχνε ότι οι Ευβοείς με λίγη προσοχή και ψυχραιμία θα επικρατούσαν και στο 65′ ο Ανδρέας Μήτρου (φωτό πάνω) άνοιξε το σκορ (1-0) για την ΕΠΣ Ευβοίας.

Το γκολ αυτό …άνοιξε την όρεξη των παικτών της Ηπείρου που βγήκαν στην επίθεση και απείλησαν δυο φορές, αλλά ο Δημήτρης Ντουμάνης ήταν φύλακας-άγγελος και με δυο εκπληκτικές αποκρούσεις κράτησε το 1-0 υπέρ της ομάδας του.

Διαιτητες του αγώνα οι Αιτωλοακαρνάνες κ. Γκιάφης με βοηθούς τον κ. Κουτρομάνο και τον κ. Γαλανόπουλο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...