Reuters: Η Ελλάδα θα επιδιώξει προκαταρκτική συμφωνία με τους δανειστές στο Eurogroup του Μαρτίου 2017

«Η Ελλάδα θα επιδιώξει προκαταρκτική συμφωνία με τους δανειστές στην επόμενη συνεδρίαση του Eurogroup τον Μάρτιο του 2017», επισημαίνει το «Reuters» αναφερόμενο στην ομιλία του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Η Ελλάδα και οι διεθνείς πιστωτές της ξεκίνησαν σήμερα 28/2/2017 μακρές συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, που θα πρέπει να υιοθετήσει, προκειμένου να αποδεσμευτούν νέα κεφάλαια διάσωσης για τη χώρα η οποία έχει πληγεί από την κρίση, αναφέρει το Reuters.

«Οι Θεσμοί θα μείνουν στην Αθήνα για μία εβδομάδα ή 10 μέρες, προσπαθούμε να έλθουμε σε μία συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο (staff level agreement) στο επόμενο Eurogroup του Μαρτίου» είπε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών στη Βουλή.

Πάντως, όπως προστίθεται στο δημοσίευμα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας στη συνεδρίαση του Eurogroup στις 20 Μαρτίου 2017.

Ακόμα, ο υπουργός Οικονομικών σημείωσε πως η Ελλάδα έχει συμφωνήσει με τους δανειστές της πως τα πρόσθετα μέτρα θα είναι διαρθρωτικού χαρακτήρα, όπως αναφέρει το Reuters.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/272880-Reuters-E-Ellada-tha-epidioxei-prokatarktike-symphonia-me-toys-daneistes-sto-Eurogroup-toy-Martioy-2017 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...