Live site | Διαφήμιση & σελίδες menu

goulas_makrosteno
.
“Σ’ αυτήν την κρίσιμη περίοδο και σε ό,τι αφορά το μέλλον της πόλης μας, επειδή πιστεύω ότι το να μη συμμετέχουμε στα κοινά δεν είναι η λύση, όπως πάντα έτσι και τώρα δηλώνω παρών με το συνδυασμό του Γιώργου Γούλα «Ανανέωση και Δημιουργία».
.
Θα ήθελα με τον πλέον σαφή τρόπο, να έχω κι εγώ το μέρος της ευθύνης που μου αναλογεί, επιλέγοντας να συμμετέχω και όχι να απέχω. Πιστεύω ότι κάθε ενεργός πολίτης και κυρίως όσοι έχουν δείξει πως έχουν άποψη, πρέπει να το αποδεικνύουν με τη συμμετοχή τους.
.
Όλη η ομάδα που πλαισιώνει τον Γιώργο Γούλα είναι άνθρωποι με εμπειρία ο καθένας στον τομέα του, με φρέσκιες ιδέες και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του δήμου. Είναι άνθρωποι που πιστεύουν σε μια Αυτοδιοίκηση ανθρώπινη, που πατάει γερά στα πόδια της και συνεχώς είναι δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας. Θέλουμε μία νέου τύπου Αυτοδιοίκηση, σύγχρονη και νοικοκυρεμένη, με λιτή, χρηστή και αποτελεσματική διοίκηση. Με ουσιαστική ιεράρχηση προτεραιοτήτων και χρήσιμων έργων.
.
Εάν επιθυμούμε να βγούμε από την κρίση έστω σε τοπικό επίπεδο, απαιτείται επίπονη προσπάθεια και συγχρόνως ένα δικό μας ρεαλιστικό σχέδιο διεξόδου που να βασίζεται στη συμμετοχή των πολλών, δηλαδή «εμείς» και όχι «εγώ». Δεσμεύομαι ότι θα θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση του κάθε δημότη για να ακούσω, να μελετήσω και να δώσω λύσεις στα προβλήματα που τον απασχολούν. Η φωνή μου δε θα αποτελεί προέκταση των δικών σας παραπόνων, των δικών σας διεκδικήσεων και των δικών σας προτάσεων”.
papandreou_kwstas (Small)
.

.
Ο Κώστας Παπανδρέου γεννήθηκε το 1958 στην Ναύπακτο στη συνοικία της Παλαιοπαναγιάς.
.
Είναι παντρεμένος με την Ελένη Ασημακοπούλου, η οποία είναι δασκάλα και έχουν 4 παιδιά.
Επαγγελματικά διετέλεσε υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας με την ειδικότητα του ηλεκτρολόγου αεροσκαφών, ενώ στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στις Η.Π.Α, στην Αθήνα και τα τελευταία 20 χρόνια στη Ναύπακτο.
.
Έχει διατελέσει κατά το παρελθόν αντιπρόεδρος στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του δήμου και μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΝ, ενώ είναι σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Ναυπάκτου.
.
.
.