SOS εκπέμπουν οι εργαζόμενοι στο «Αττικόν» – Μπλόκαρε η εφημερία, κινδυνεύουν ζωές

SOS εκπέμπουν οι εργαζόμενοι στο «Αττικόν» – Μπλόκαρε η εφημερία, κινδυνεύουν ζωές

Σε απόγνωση είναι γιατροί και προσωπικό στο Νοσοκομείο «Αττικόν», που εκπέμπουν SOS προειδοποιώντας ότι κινδυνεύουν ζωές.
Με ανακοίνωση το Σωματείο Εργαζομένων τονίζει ότι από τις 4 το μεσημέρι της Τρίτης «έχει μπλοκάρει» η γενική εφημερία του νοσοκομείου και έχουν γεμίσει όχι μόνο οι κανονικές κλίνες, αλλά και τα ράντζα στους διαδρόμους.
«Ασθενείς με σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται στη βραχεία νοσηλεία που και αυτή έχει γεμίσει! Πάνω από 750 ασθενείς νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και δεκάδες παραμένουν στο ΤΕΠ», τονίζουν ακόμη και ζητούν να ληφθούν έκτακτα μέτρα με ευθύνη του υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας για τη γενική εφημερία.

Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων:

Από τις 4 το μεσημέρι η γενική εφημερία του «Αττικόν» έχει μπλοκάρει. Εχουν ήδη πληρωθεί όχι μόνο όλες οι κανονικές κλίνες αλλά και τα “ράντζα” στους διαδρόμους (αυτά που ονομάζουν επικουρικές κλίνες)! Ασθενείς με σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται στη βραχεία νοσηλεία που και αυτή έχει γεμίσει! Πάνω από 750 ασθενείς νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και δεκάδες παραμένουν στο ΤΕΠ. Πώς να συνεχιστεί η γενική εφημερία μέχρι αύριο το πρωί;

Δεν πάει άλλο! Γιατροί και προσωπικό είμαστε σε απόγνωση. Εχουμε προειδοποιήσει κατ’ επανάληψη για το αδιέξοδο της γενικής εφημερίας στο νοσοκομείο, έχουμε προτείνει λύσεις αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω!

Κυβέρνηση, υπουργοί, περιφέρεια, εισαγγελείς κάνουν ότι δεν βλέπουν το πρόβλημα. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι τραβάνε οι ασθενείς και οι εργαζόμενοι του «Αττικόν».

Κινδυνεύουν ζωές! Να ληφθούν έκτακτα μέτρα τώρα με ευθύνη του υπ. Υγείας και του ΕΚΕΠΥ για τη γενική εφημερία. Το ΕΣΥ οφείλει να αντιμετωπίζει τους ασθενείς ως ανθρώπους και όχι ως ζώα.
Να δοθεί τέλος στην αθλιότητα των ράντζων!

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/351688-SOS-ekpempoyn-oi-ergazomenoi-sto-Attikon-Mplokare-e-ephemeria-kindyneyoyn-zoes ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...