Survivor: Τα πάντα για τις αλλαγές στα αγωνίσματα αλλά και τον τρόπο διεξαγωγής (Βίντεο)

Survivor: Τα πάντα για τις αλλαγές όσον αφορά τα αγωνίσματα αλλά και τον τρόπο διεξαγωγής (Βίντεο)

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες του Survivor τις αλλαγές των επόμενων ημερών όσον αφορά τα αγωνίσματα αλλά και τον τρόπο διεξαγωγής, αφήνοντας όμως ένα μικρό μυστήριο, το οποίο έλυσε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και έδωσε απαντήσεις για το πώς θα κυλήσει το παιχνίδι από εδώ και στο εξής. 

Είναι γεγονός πως από το βράδυ της Τετάρτης και μετά ο κόσμος μέσω Τwitter αναρωτιόταν τι θα συμβεί σε περίπτωση που χάσουν την επόμενη ασυλία οι Διάσημοι. Για το αν θα υπάρξει, δηλαδή, αγώνισμα ατομικής ασυλίας ή αν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα κοντραριστούν στην αποχώρηση βάσει της κατάταξης που έχει δημιουργηθεί από την 24ωρη ψηφοφορία.

Η απάντηση, λοιπόν, της Άλκηστης Μαραγκουδάκη ήταν διευκρινιστική. Αν στην επόμενη ασυλία οι Διάσημοι χάσουν, τότε δεν θα υπάρξει αγώνισμα ατομικής ασυλίας. Οι παίκτες θα μεταφερθούν στο συμβούλιο του νησιού και εκεί, βάσει της κατάταξης, θα αποχωρήσει είτε ο Ντάνος είτε η Βαλαβάνη.

Τα 3 σενάρια που κάνουν το παιχνίδι ατομικό

Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, μάλιστα, έδωσε απάντηση και στο πότε θα γίνει το παιχνίδι ατομικό. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, υπάρχουν τρεις περιπτώσεις:

1. Αν η επόμενη ασυλία χαθεί από τους Διάσημους και αποχωρήσει ένας παίκτης, τότε από την επόμενη μέρα το παιχνίδι θα γίνει ατομικό.

2. Αν η ασυλία χαθεί για τους Μαχητές και αποχωρήσει η Σάρα, τότε πάλι αυτόματα το παιχνίδι θα γίνει ατομικό, αφού η Βαλαβάνη δεν θα έχει αντίπαλο άλλη γυναίκα.

3. Αν υπάρξει τραυματισμός στην ομάδα των Διασήμων και ένας εκ των δύο παικτών δεν μπορέσει να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Στην Ελλάδα η τελικά 4άδα

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Αλ. Μαραγκουδάκη, οι τέσσερις παίκτες που θα μείνουν έως το τέλος θα μεταφερθούν από τον Άγιο Δομίνικο σε μια άλλη χώρα και όχι στην Ελλάδα, μέχρι να φτάσει η 4η Ιουλίου. Εκείνη την ημέρα θα διεξαχθεί ο ημιτελικός, ωστόσο δεν ήταν αρκετά ξεκάθαρο αν στον τελικό θα προκριθούν οι δύο παίκτες βάσει ψηφοφορίας ή αγωνίσματος. 

Αγώνισμα θα προβληθεί, αλλά όπως φάνηκε από όσα δήλωσε, θα έχει διεξαχθεί στη Δομινικανή Δημοκρατία και ενδεχομένως να μετρήσει μαζί με την ψήφο του κοινού για τους δύο παίκτες θα προκριθούν στην τελική δυάδα.

Απόλυτα ξεκάθαρο ήταν πως στον τελικό ο νικητής θα αναδειχθεί μόνο από την ψήφο του κόσμου.

Κατά την παραμονή τους σε χώρα του εξωτερικού, μάλιστα, ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος βρέθηκε κι αυτός στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα», αποκάλυψε πως οι παίκτες θα πλένονται και θα τρέφονται κανονικά, αφού αυτές τις πληροφορίες είχαν πάρει όλοι κατά την είσοδό τους στο παιχνίδι.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/288755-Survivor-Ta-panta-gia-tis-allages-sta-agonismata-alla-kai-ton-tropo-diexagoges-Binteo ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...