Tην πόρτα εξόδου απο την Ενωτική Πρωτοβουλία δείχνει ο Τ.Λουκόπουλος στον Γ.Ράπτη

-Γρίφος η στάση του πρώην αντιδημάρχου

-Θα μιλήσει στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης;

Η Αποκλειστική συνέντευξη του δημάρχου Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλου στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ Ναυπάκτου περιείχε αναμφίβολα,πέρα από τις αναφορές του στο παραγόμενο δημοτικό έργο,αρκετές ειδήσεις δύο εκ των οποίων κρίνονται σημαντικές.

Πρώτη η τοποθέτησή του στο θέμα της διεκδίκησης εκ νέου της δημαρχικής καρέκλας,κάτι που δεν είχε ξεκαθαρίσει στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον χειμώνα στο Nafpaktianews παραπέμποντας στις εσωτερικές διεργασίες της Ενωτικής πρωτοβουλίας (έγιναν;) και δεύτερη η τοποθέτησή του,στη περίπτωση του πρώην αντιδημάρχου και νυν δημοτικού συμβούλου του (για πόσο άραγε ακόμη;) Γ.Ράπτη.

Στην περίπτωση λοιπόν Ράπτη ο δήμαρχος ερωτώμενος για τις σχέσεις μέσα στην παράταξή του ξεκαθαρίζει:

Δεν ζούμε σε κοινωνία αγγέλων. Άρα και η Ενωτική Πρωτοβουλία έχει τις αρρυθμίες της. Ο κ. Ράπτης για παράδειγμα έχει βρεθεί εκτός της ομάδας. Στον πολιτικό του σχεδιασμό δεν περιλαμβάνεται η επιτυχία της δημοτικής αρχής. Με τις κατά καιρούς δηλώσεις του, φαίνεται ότι αυτό έχει επιλέξει. Ο ίδιος δήλωνε ότι δεν έχει ούτε ένα δευτερόλεπτο ακόμη να μας διαθέσει. Η παρουσία του δε, στα τελευταία δημοτικά συμβούλια, επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω.Τον ευχαριστώ λοιπόν για ότι έχει κάνει μέχρι τώρα για τον δήμο και του εύχομαι καλή πορεία από εδώ και πέρα. Ελπίζω οι φιλοδοξίες του να μην τον οδηγήσουν να λειτουργήσει σε βάρος του δήμου. Βέβαια οι συμπολίτες μας τον εξέλεξαν ως μέλος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας. Στην θέση του θα ακολουθούσα το παράδειγμα του κ. Κοτρωνιά, ο οποίος όταν διαφοροποιήθηκε από την παράταξή του, (την προηγούμενη τετραετία), παραιτήθηκε και από δημοτικός σύμβουλος.

Αυτά που απορρέουν από την τοποθέτησή του δημάρχου ,ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον πρώην αντιδήμαρχό του,αφου -ο ίδιος- είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν διαθέτει ούτε ένα δευτερόλεπτο για την δημοτική αρχή.Και ο δήμαρχος ως απόρροια της ανωτέρω θέσης κάνει ένα βήμα παραπέρα λέγοντας ότι ο κ. Ράπτης θα έπρεπε να ακολουθήσει το παράδειγμα Κοτρωνια,όταν είχε διαφοροποιηθεί από την δημοτική του ομάδα (Παράταξη Παπαθανάση) να παραιτηθεί.

Γ.Ράπτης: Μένει ή φεύγει; Αινιγματική η στάση του !

Φαίνεται ότι δεν είναι μακριά ο χρόνος που μπορεί να βιώσουμε ένα ακόμη διαζύγιο (είτε ανεξαρτητοποίησης,είτε παραίτησης) από τον Γ.Ράπτη με αναμφίβολα μία σκληρή ανακοίνωση – τοποθέτηση επί του ζητήματος.Ωστόσο ο ίδιος υποστήριζε ότι με τη στάση του,ήθελε να προστατέψει την παράταξη και το έργο της δημοτικής αρχής,βάζοντας τέλος σε σενάρια εξώθησής του απ’αυτή με αποτέλεσμα να μην ξεκαθαρίζει τις κινήσεις του.

Και μπορεί ο υδράργυρος του καλοκαιριού να κρατιέται σε χαμηλά έως κανονικά για την εποχή επίπεδα,ωστόσο σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης ανεβαίνει σημαντικά με αρκετές ενδιαφέρουσες ειδήσεις να το συνοδεύουν το προσεχές διάστημα.Άλλωστε πολύ καιρό πριν το Nafpaktianews σας έχει προετοιμάσει  και ο Γ.Ράπτης έχει τον χρόνο και τον τρόπο για να τοποθετηθεί 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...