Tέλος στην ταλαιπωρία των αδειών Γαλατά-Περιθωρίου-Τι είπε ο δήμαρχος για διάφορα πολεοδομικά ζητήματα που απασχολούν την περιοχή (Vid)

-Λύσεις σε Γ.Π.Σ -οριοθέτηση ρεμάτων-αδειών σε Γαλατά-Περιθώρι

Στην τεχνική υπηρεσία του δήμου Ναυπακτίας μεταφέρονται τελικά οι οικοδομικές άδειες των περιοχών Γαλατά και Κρυονερίου έπειτα από σχετική απόφαση του..

Ο κ. Λουκόπουλος αναφερόμενος στο θέμα είπε ότι ένα πρόβλημα που ταλάνιζε τις παραπάνω περιοχές διευθετείται.

Όπως είναι γνωστό (είπε ο κ. δήμαρχος) οι περιοχές αυτές άνηκαν οικοδομικά στην τεχνική υπηρεσία του δήμου Μεσολογγίου.

Με την προσάρτηση των περιοχών αυτών στον δήμο Ναυπακτίας και τους φακέλους να παραμένουν στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Μεσολογγίου,προέκυπταν προβλήματα ως προς τις εργασίες που ήθελαν να κάνουν οι ιδιοκτήτες των κτισμάτων.

Στην υπηρεσία του Μεσολογγίου τους απαντούσαν ότι ανήκαν πολεοδομικά στην Ναύπακτο,ενώ η δε υπηρεσία της Ναυπάκτου δήλωνε αναρμόδια αφού δεν διέθετε τους σχετικούς φακέλους των κτισμάτων (βρίσκονταν στο Μεσολόγγι)

Στο θέμα του Γ.Π.Σ ο κ. Λουκόπουλος ανέφερε ότι προχώρησε η επικαιροποίηση της Α’Φάσης και έγιναν οι απαραίτητες γεωλογικές και περιβαλλοντικές μελέτες για τη β’Φάση.

Για την οριοθέτηση των ρεμάτων ο κ. Λουκόπουλος ανέφερε ότι βρίσκεται στην τελική του φάση το έργο,με εκρεμότητα κάποιες γνωμοδοτήσεις προκειμένου να μπει μια σειρά το σχέδιο πόλης και οι τροποποιήσεις του ως προς τις πτέρυγες (Ξηροπήγαδο -Λεπτοκαρύτικα-Περιοχή μετά τον Φλοίσβο κλπ)

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...