To ένα και μοναδικό πράγμα που απωθεί τους άντρες όσο τίποτα άλλο

To ένα και μοναδικό πράγμα που απωθεί τους άντρες όσο τίποτα άλλο

To ένα και μοναδικό πράγμα που απωθεί τους άντρες όσο τίποτα άλλο.

Ο στίχος λέει «Μάτια που κλαίνε μην τα πιστεύεις, είναι επικίνδυνο να τ’αγαπάς», αλλά φαίνεται ότι εκτός από το γεγονός ότι οι γυναίκες που κλαίνε εύκολα και πολύ δεν θεωρούνται πάντα από τους άντρες φερέγγυες, υπάρχει ακόμα ένας λόγος που πρέπει να αφήσουμε επειγόντως κάτω τα χαρτομάντηλα.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει μία νέα έρευνα με καταγωγή από το Ισραήλ, η οποία δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο περιοδικό Science, και υποστηρίζει ότι τα δάκρυα των γυναικών έχουν μία χημική ουσία που είναι σε θέση να ρίξει στα τάρταρα τα επίπεδα τεστοστερόνης τους άντρες. Δηλαδή και να τους ρίξει της λίμπιντο και να τους απωθήσει όσο πιο μακριά γίνεται.

Μάλιστα έχει παρατηρηθεί ότι σε μερικά ζώα έχει ήδη αποδειχτεί ότι τα δάκρυα περιέχουν χημικές ουσίες που αποτελούν σήματα, τα οποία επηρεάζουν τη συμπεριφορά των άλλων ζώων, κυρίως μειώνοντας την επιθετικότητά τους.

H ανακάλυψη αυτή αναμένεται να αναζωπυρώσει την παλιά επιστημονική διαμάχη κατά πόσο υπάρχουν φερομόνες στους ανθρώπους, δηλαδή οι χημικές ουσίες που εκκρίνονται από τον οργανισμό, επηρεάζοντας την κοινωνική συμπεριφορά των άλλων απέναντι μας.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/269632-To-ena-kai-monadiko-pragma-poy-apothei-toys-antres-oso-tipota-all ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...