Viral η αστυνομικός που ηρεμεί στην αγκαλιά της μωρό μετά από ατύχημα!

ÍÁÕÐËÉÏ-Ôñï÷áßï áôý÷çìá óõíÝâç ëßãï ìåôÜ ôéò 11 ôï ðñùß óôçí åðáñ÷éáêÞ ïäü Íáõðëßïõ- ¶ñãïõò êïíôÜ óôïí êüìâï ôçò Áñ÷áßáò Ôßñõíèáò. Óýìöùíá ìå ðëçñïöïñßåò, áõôïêßíçôï ìå äýï åðéâÜôåò óôáìÜôçóå óôçí Üêñç ôïõ äñüìïõ ëüãù âëÜâçò. ÎáöíéêÜ Üëëï áõôïêßíçôï óôï ïðïßï åðÝâáéíå ïéêïãÝíåéá Ýðåóå ðÜíù ôïõ, ìå áðïôÝëåóìá íá ôñáõìáôéóôåß ç 25÷ñïíç ìçôÝñá êáé íá ìåôáöåñèåß óôï íïóïêïìåßï ìå áóèåíïöüñï ôïõ ÅÊÁÂ. Åõôõ÷þò ôï ìùñü ôçò äåí Ýðáèå ôßðïôá êáé âñÞêå óôïñãÞ óôçí áãêáëéÜ ôçò Áóôõíïìéêßíáò ðïõ åß÷å öèÜóåé óôï óçìåßï ôïõ óõìâÜíôïò áðü ôçí Ôñï÷áßá Íáõðëßïõ.(Eurokinissi)

Αμέσως μετά το ατύχημα και ενώ την μητέρα του που τραυματίστηκε μετέφερε το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, το μωρό της έκλαιγε στα χέρια του πατέρα. Μία γυναίκα αστυνομικός, ζήτησε το μωράκι να το πάρει στην αγκαλιά της και εκείνο σταμάτησε να κλαίει

Μία συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης αμέσως μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο δρόμο μεταξύ Ναυπλίου και Άργους.

Αμέσως μετά το ατύχημα και ενώ την μητέρα του που τραυματίστηκε μετέφερε το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, το μωρό της έκλαιγε στα χέρια του πατέρα.

Στο σημείο έσπευσε μία γυναίκα αστυνομικός, ζήτησε το μωράκι να το πάρει στην αγκαλιά της και εκείνο σταμάτησε να κλαίει.

Το ατύχημα συνέβη σήμερα περίπου στις 12.30 ανάμεσα στις Αγροτικές Φυλακές της Τίρυνθας και το εργοστάσιο της Ρέα στο δρόμο από Ναύπλιο για Άργος.

Ένα αυτοκίνητο κινούμενο προς Άργος λόγω βλάβης σταμάτησε δεξιά στο δρόμο. Το αυτοκίνητο που ερχόταν πίσω του δεν κατάλαβε την πρόθεση του προπορευόμενου ή δεν πρόλαβε να τον παρακάμψει και έπεσε επάνω του.

Πηγή: argonafplia.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...