“X”αρούμενος κανείς στο τέλος…

Ο Λεβαδειακός βρέθηκε ξανά με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στον Ατρόμητο, ωστόσο ο Γιουσούφ σκόραρε και η ομάδα του Χριστόπουλου έβαλε τέλος στο σερί των επτά αγώνων χωρίς πόντο (1-1), ισοβαθμώντας με τη Βέροια στη ζώνη του υποβιβασμού.

Κακό αποτέλεσμα και για τους δύο. Ο μεν Ατρόμητος δεν επέστρεψε στις νίκες για να μείνει κοντά στην 5αδα και ο Λεβαδειακός αγνοεί τη νίκη γι’ ακόμα ένα ματς και παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία. Εν τέλει μάλλον ευχαριστημένος πρέπει να είναι ο Λεβαδειακός που έσωσε και τον έναν βαθμό.

Το πρώτο μέρος κύλησε σε πολύ χαλαρό ρυθμό. Ο Ατρόμητος άνοιξε από νωρίς το σκορ, με τον Άντονι Λε Ταλέκ, να κάνει το 0-1, με κεφαλιά στο 10ο λεπτό, μετά την ωραία σέντρα του Δημήτρη Λημνιού. Τα υπόλοιπα 35 λεπτά πέρασαν χωρίς να δημιουργηθεί κάποια καλή στιγμή για Λεβαδειακό και Ατρόμητο. Οι φιλοξενούμενοι ήλεγχαν απόλυτα τον αγώνα και δεν κινδύνεψαν. Οι Βοιωτοί είχαν εμφανές πρόβλημα στην ανάπτυξη και δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα στην κατοχή τους. Όσες φορές απείλησαν το έκαναν με μακρινά σουτ.

Στην επανάληψη ο Λεβαδειακός μπήκε καλύτερα και έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο παιχνίδι, με τον Κουλιμπαλί στο 49ο λεπτό. Το σουτ του Γάλλου χτύπησε στο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Ο Ατρόμητος απάντησε γρήγορα με την κεφαλιά του Μπάγκα να περνάει άουτ στο 54′. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Λεβαδειακός δεν μπορεί να αντιδράσει, στο 73′ ο Γιουσούφ, με πλασέ από την μικρή περιοχή του Ατρομήτου, έφερε το ματς στα ίσα.

Στα είκοσι λεπτά, μέχρι τη λήξη ο Λεβαδειακός πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 79′ ο Γιακουμάκης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την κεφαλιά – πάσα του Μάντζιου και έχασε το κοντρόλ στο ύψος του πέναλτι, ενώ o Ατρόμητος δεν μπορούσε να αντιδράσει, αφού από τη στιγμή της ισοφάρισης οι παίκτες του έδειξαν να χάνουν τη συγκέντρωση τους και να μην μπορούν να κρατήσουν τη μπάλα.

Τελικά το σκορ δεν άλλαξε και το 1-1 παρέμεινε ως το σφύριγμα της λήξης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί, Καψάσκης (66′ Μαχαίρας), Μάντζιος, Λάτσι (66′ Γιουσούφ), Γιακουμάκης, Καλτσάς, Ουόν, Μιλιάζες, Μουλόπουλος (82′ Καραχάλιος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Μπάγκα, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ, Ζησόπουλος, Πλατέλλας (67′ Τόνσο), Κιβρακίδης (80′ Μπρίτο), Κυριακίδης, Λημνιός (88′ Βασιλείου), Κατράνης.

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...