Youth League: Ολυμπιακός-Γιουβέντους 2-0.Γκολάρα Βρουσάϊ στη Γιούβε

“Κύριος” ο Ολυμπιακός, πάτησε τη Γιουβέντους! (photos)

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε την Ευρώπη η U20 του Ολυμπιακού! Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν… εύκολα 2-0 τη Γιουβέντους και την άφησαν στη τελευταία θέση του ομίλου.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 | TALENTABOUT.GR TEAM

Έριξε αυλαία με στιλ στο φετινό Youth League η U20 του Ολυμπιακού!

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο του Ρέντη και… υπέταξαν τη Γιουβέντους με σκορ 2-0.

Ο Βρουσάι “χτύπησε” στην εκκίνηση του ματς (στα 50”), ο Ξενιτίδης έκανε… σχεδόν το ίδιο με το καλημέρα της επανάληψης και κάπως έτσι οι Πειραιώτες πήραν μία σημαντική νίκη γοήτρου.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Βασίλη Βούζα τερμάτισε στην τρίτη θέση, πάνω από τους “μπιανκονέρι” και πίσω από Μπαρτσελόνα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας που συνεχίζουν στη διοργάνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Το φιλμ του αγώνα

Τον απόλυτο αιφνιδιασμό πέτυχε ο Ολυμπιακός στην Ρέντη. Στα 50 δευτερόλεπτα από την έναρξη της αναμέτρησης, ο Βοΐλης εκμεταλλεύτηκε το λάθος των Ιταλών, έδωσε την μπάλα στον Βρουσάι και αυτός από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε δυνατά για το 1-0. Οι ερυθρόλευκοι είχαν μπει… αφιονισμένοι και “χτυπούσαν” ανελέητα τους φιλοξενούμενους. ΞενιτίδηςΒοΐλης έχασαν νέες σπουδαίες ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμα της ελληνικής ομάδας απέναντι στη Γιουβέντους που τα είχε… χαμένα. Μετά το 25′ οι “μπιανκονέρι” επιχείρησαν να βάλουν φρένο στον επιθετικό μονόλογο των πιτσιρικάδων του Βούζα, κερδίζοντας κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά χωρίς να απειλούν ουσιαστικά την εστία του Καράδαη, με το 1-0 να μένε ως τη λήξη του πρώτου μέρους, με τον Ολυμπιακό να έχει 11 τελικές και τη Γιουβέντους μόλις 3!

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος για την ομάδα του Πειραιά. Στο 49‘ ο Βρουσάι έδωσε στον Ξενιτίδη, αυτός νικήθηκε σε πρώτο χρόνο από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά τελικώς κατάφερε να χριστεί σκόρερ και να διπλασιάσει τα τέρματα των ερυθρολεύκων, με το 2-0 να αποτυπώνει πλήρως την εικόνα στον Ρέντη… Αν και απέμενε αρκετός χρόνος, η Γιουβέντους έμοιαζε… παιχνιδάκι στα χέρια των διψασμένων πιτσιρικάδων του Ολυμπιακού να πουν… αντίο στο Youth Leagueμε ψηλά το κεφάλι. Οι ποδοσφαιριστές του Βούζα είχαν μπλοκάρει εντελώς την ανάπτυξη των Ιταλών, οι οποίοι περιορίζονταν σε μία φλύαρη κατοχή της μπάλας, την ώρα που η ελληνική ομάδα είχε το σαφέστατο προβάδισμα νίκης και… περίμενε. Η κλεψύδρα άδειαζε δίχως φάσεις και… συγκινήσεις στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, με ουσιαστικά μοναδική αξιόλογη στιγμή, μία εκτέλεση φάουλ του Καβίλια λίγο πριν το τέλος, όταν η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Καράδαη

Η τελική βαθμολογία του ομίλου (6 αγώνες)

Μπαρτσελόνα 16β.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας 9β.

Ολυμπιακός 5β.

Γιουβέντους 3β.

H σύνθεση του Ολυμπιακού

Καράδαης, Λάμπρου, Ράμα, Αγιώτης, Τσερκώνης, Πέιος (85′ Χονδρουκάκης), Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Χατζηιωαννίδης (74′ Φυτόπουλος), Βοΐλης (88′ Μπουλάρι)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

talentabout.gr/



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...