Zευγάρι κανίβαλων στη Ρωσία σκότωσε και έφαγε 30 άτομα

Zευγάρι κανίβαλων στη Ρωσία σκότωσε και έφαγε 30 άτομα

αστυνομία ρωσία

Ένα φρικαλέο έγκλημα συνέβη στο Κράσνονταρ της Ρωσίας, καθώς  αποκαλύφθηκε πως ένα ζευγάρι κανιβάλων μπορεί να ευθύνεται ακόμη και για 30 αποτρόπαιες δολοφονίες.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως το ζευγάρι – μία γυναίκα και ένας άνδρας- συνελήφθησαν, ενώ μερικά από τα θύματα βρέθηκαν στο ψυγείο τους. Το ζευγάρι φαίνεται να έχει ομολογήσει, ενώ οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει μέχρι στιγμής 7 δολοφονίες. Οι αρμόδιοι πιστεύουν πως οι κανίβαλοι μπορεί να έχουν σκοτώσει ακόμη και 30 άτομα, ενώ λέγεται πως στο ψυγείο τους είχαν αποθηκεύσει θύματα για μελλοντική κατανάλωση.Ο άντρας έχει ήδη συλληφθεί από τον Σεπτέμβριο, όπου τότε βρέθηκαν τα λείψανα μιας γυναίκας σε έναν στρατιωτικό κοιτώνα.

Αργότερα είχε ανακαλυφθεί ένα κινητό τηλέφωνο σε έναν δρόμο στην πόλη του Κρασνοντάρ που περιείχε ανησυχητικές φωτογραφίες. Στις εικόνες, ένας άνθρωπος -προφανώς ο ύποπτος- φαίνεται να ποζάρει με τα μέλη του σώματος μιας διαμελισμένης γυναίκας.

Ο κανίβαλος αρνήθηκε αρχικά ότι σκότωσε τη γυναίκα, λέγοντας απλώς ότι είχε βρει τα απομεινάρια και απλά έβγαλε selfie μαζί τους, ενώ αργότερα έχασε το κινητό τηλέφωνο.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/302657-Zeygari-kanibalon-ste-Rosia-skotose-kai-ephage-30-atoma ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...