Αρχιερατικός Εσπερινός στην Ι.Μ.Αγ.Ιωάννου Βομβοκούς Ναυπακτίας (Βίντεο-Φωτογραφίες)

Mε την παρουσία πλήθους πιστών πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα ο Μέγας αρχιερατικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας,λιτάνευση της Ιερής εικόνας και Θείου κηρύγματος,στην Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Βομβοκούς Ναυπακτίας

 


Στον εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγ.Βλασίου κ. Ιερόθεος συμπαραστατούμενος του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως αρχιμ.Καλλίνικου Γεωργάτου,Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως και της Μοναχικής αδελφότητας της Μονής.

Παρέστησαν ο δήμαρχος Ναυπακτίας Π.Λουκόπουλος,ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θ.Κοτρωνιάς, αντιδήμαρχος διοικητικού και πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου Αντ.Φράγκος,ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αλλάζουμε μαζί τη Ναυπακτία” Θαν.Παπαθανάσης,ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Β.Πατσαούρας ,ο πολιτευτής της Ν.Δ. Χρ.Παΐσιος και ο πρόεδρος του παραρτήματος Ναυπάκτου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και πρώην αντιδήμαρχος Γιάννης Ράπτης.

Το κήρυγμα Ιεροθέου

Για τη σχέση και το ρόλο της Ηρωδιάδας στην ανατροφή και διαμόρφωση του χαρακτήρα της Σαλώμης η οποία έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο ” έγκλημα” που τελέστηκε με τον αποκεφαλισμό του Τιμίου Προδρόμου,μίλησε ο κ.Ιερόθεος στο κήρυγμά του,προσθέτοντας σύγχρονα χαρακτηριστικά στη σχέση αυτή.

 

Nafpaktianews

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...