Άγριο ροκ ανάμεσα σε Τσίπρα και Φώφη

Άγριο ροκ ανάμεσα σε Τσίπρα και Φώφη

Αγριο… ροκ είχε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών το Σάββατο, όπως αποκαλύπτεται κάθε ώρα που περνάει.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στο Mega αποκάλυψε ότι υπήρχε όξυνση της συζήτησης που οδήγησαν το θερμόμετρο στα ύψη.

«Ο Πρωθυπουργός, άρχισε να μου κουνάει το δάχτυλο λέγοντάς μου πόσες περικοπές κάνατε στις συντάξεις» είπε με έμφαση. Η ίδια του απάντησε, όπως είπε, πως «όντως κάναμε περικοπές αλλά τότε υπήρχαν τεράστια ελλείμματα. Τώρα φτάσατε στο σημείο αυτό, έχοντας εξανεμίσει το πλεόνασμα που είχει επιτευχθεί».

Οπως παραδέχθηκε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης «οξύνθηκαν τα πνεύματα και η συζήτηση. Αλλά χρειάζεται πολύ μεγάλο θράσος να κουνάς το δάχτυλο όταν έχεις φτάσει σ’ αυτή την κατάσταση και μάλιστα έχει επιλέξει να την αντιμετωπίσεις μόνος σου».

Η Φώφη Γεννηματά διεμήνυσε επίσης ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει μείωση συντάξεων και πως αν θέλει η κυβέρνηση μπορεί να το αξιοποιήσει στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, λέγοντάς τους πως «πιέζεται από την αντιπολίτευση».

Τέλος, αναφερόμενη στο τι θα πράξει το ΠΑΣΟΚ σε σχέση με την συμμετοχή στην κυβέρνηση, απάντησε ως εξής: «Αν δε μπορεί να κυβερνήσει, να μας το πει ότι δεν έχει τη δεδηλωμένη. Αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση».

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...