Έφυγε ο άνθρωπος που μας κατέστρεψε, που μας πήρε τα σπίτια και μας έφαγε μισθούς και συντάξεις

bb

Έφυγε ο άνθρωπος που μας κατέστρεψε, που μας πήρε τα σπίτια και μας έφαγε μισθούς και συντάξεις

Έφυγε ο άνθρωπος που μας κατέστρεψε που μας πήρε τα σπίτια και μας έφαγε μισθούς και συντάξεις

Στο καλό και να μας γράφεις χερ Σόϊμπλε… – Αυτόν τον Γερμανό πολιτικό δεν θα τον ξεχάσει ποτέ ο ελληνικός λαός για τη συμφορά που έφερε στον τόπο και για τον απαξιωτικό τρόπο που αντιμετώπιζε τους Έλληνες

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ επιτυχία ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ολοκλήρωσε το καταστροφικό έργο των Ναζιστών σε βάρος της Ελλάδας που τιμωρήθηκε σκληρά από τους Γερμανούς, γιατί ήταν η μοναδική χώρα που αντιστάθηκε και στη συνέχεια πολέμησε με γενναιότητα τις ορδές του Χίτλερ.

Το μίσος του χερ Σόιμπλε για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, εκφράστηκε σε όλο του το μεγαλείο στη διάρκεια των καταστροφικών μνημονίων.

Έχοντας απόλυτη συνείδηση των πράξεών του, επιχείρησε με κάθε τρόπο να αρπάξει τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία και να υποτάξει τον ελληνικό λαό.

Αποπειράθηκε και εν μέρει το κατάφερε, να μετατρέψει το παλιό πολιτικό προσωπικό σε δωσίλογους, απλοποιώντας τις διαδικασίες υποδούλωσης της χώρας.

Μετέτρεψε τη συντριπτική πλειοψηφία των καταχρεωμένων μέσων ενημέρωσης σε ντουντούκες της Γερμανικής προπαγάνδας, πολεμώντας κάθε φωνή αντίστασης στο εσωτερικό της χώρας.

Επέβαλε μισθούς και συντάξεις πείνας, ενώ αποπειράθηκε να πετάξει και τη χώρα εκτός Ευρωζώνης, σε μια περίοδο που ήταν απροετοίμαστη και δεν μπορούσε να τυπώσει δικό της νόμισμα.

Άρπαξε τη δημόσια περιουσία με το κόλπο του υπερταμείου στο οποίο πέρασαν όλα τα ακίνητα, οι μετοχές, οι ΔΕΚΟ, ακόμα και οι συγκοινωνίες.

Λοιδορούσε καθημερινά τον ελληνικό λαό χρησιμοποιώντας απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς όπως τεμπέληδες και απατεώνες που δήθεν έφαγαν με την καλοπέραση, τα δάνεια που έδωσαν οι Ευρωπαίοι.

Επιχείρησε χωρίς επιτυχία να απαξιώσει την ιστορία αυτής της χώρας την οποία για να την τιμωρήσει τη μετέτρεψε σε αποικία χρέους.

Οι εναπομείναντες στη ζωή Ναζί και οι Νεοναζιστές της Γερμανίας θα πρέπει να αισθάνονται περήφανοι για το κατόρθωμα του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Αυτός ο ραδιούργος Γερμανός, κατάφερε να υποδουλώσει την Ελλάδα 76 χρόνια μετά την ηρωική αντίσταση των Ελλήνων, που άφησε άφωνη ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Ένας ηρωικός λαός που κατάφερε να εξευτελίσει τα ναζιστικά στρατεύματα, υποδουλώθηκε από τον Σόιμπλε, χωρίς να πέσει καμία απολύτως τουφεκιά.

Μάλιστα η σημερινή υποταγή έχει προκαλέσει πολλές παρενέργειες με σοβαρότερη απ΄ όλες την ανάπτυξη ενός πρωτόγνωρου ραγιαδισμού, που δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία του λαού μας.

Αυτός ο μοιραίος για το λαό και τη χώρα άνθρωπος, εγκατέλειψε πριν από λίγες μέρες το Γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, που είχε μετατραπεί σε διευθυντήριο της Γερμανοκρατούμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Γι΄ αυτό ευχόμαστε στον χερ Σόιμπλε στο καλό και να μας γράφει. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξεχάσουμε ούτε εμείς, ούτε οι επόμενες γενιές.

Σόιμπλε: Πιστεύω ότι ο εφιάλτης έχει τελειώσει

Την πεποίθησή του πως «ζήτημα Grexit δεν τίθεται. Πιστεύω ότι ο εφιάλτης έχει τελειώσει, το 2017 τα στοιχεία δείχνουν ότι τα πράγματα ανακάμπτουν» εξέφρασε ο Γερμανός, πρώην πλέον, υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Ιστορίες».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Σόιμπλε απέφευγε να χρησιμοποιήσει τον όρο Grexit για να περιγράψει την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Αντ’ αυτού χρησιμοποιούσε σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξής του τον όρο «time out», προφανώς για να καταδείξει πως μια τέτοια εξέλιξη θα είχε προσωρινό χαρακτήρα.

«Η τελευταία ενημέρωση που λάβαμε στο Eurogroup δείχνει ότι το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί. Δεν θα υπάρξει ανάγκη λήψης περαιτέρω μέτρων Η συμβουλή μου στον κ. Τσίπρα είναι να συνεχιστεί με συνέπεια η πορεία η οποία οδήγησε στην θετική εξέλιξη της οικονομίας» τόνισε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και συμπλήρωσε: «Έπρεπε να πείσουμε τους πολίτες των άλλων κρατών- μελών ότι η αλληλεγγύη μέσα σε ένα κοινό νόμισμα είναι αναγκαία και σωστή. Εάν ο κ. Τσίπρας τηρεί τα συμφωνηθέντα, εμείς τον στηρίζουμε, δεν συνεργαζόμαστε στη Ευρώπη με βάση τον πολιτικό προσανατολισμό. Πιστεύω πως το πρόγραμμα είναι σωστό, αλλιώς δεν θα το είχαμε συμφωνήσει και η Ελλάδα δεν θα το είχε αποδεχτεί. Προσπαθήσαμε κάτω από δύσκολες συνθήκες, έχοντας μια Νομισματική ένωση, να διατηρήσουμε την σταθερότητα».

Παράλληλα αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια εκείνων των κρίσιμων διαπραγματεύσεων: «ένας υπουργός στο Eurogroup είπε σε Έλληνα ομόλογο του “σταμάτα να κλαίγεσαι που υποχρεώνεσαι να περικόψεις τις συντάξεις, εμείς στην χώρα μας έχουμε συντάξεις που είναι οι μισές από αυτές της Ελλάδας“! Το κόμμα του πρωθυπουργού Τσίπρα υποσχέθηκε ότι θα καταργούσε το προνόμιο των εφοπλιστών να μην πληρώνουν φόρους. Ούτε η Τρόικα ούτε το ΔΝΤ υπαγόρευσαν στην Ελλάδα με ποιον τρόπο θα έπρεπε να γίνει η εξυγίανση του προϋπολογισμού. Υπάρχουν πολλές στιγμές που δεν θα ξεχάσω και μάλιστα από την αρχή της περιόδου. Πιστεύω ότι αυτή την χρονική στιγμή δεν τίθεται θέμα ελάφρυνσης του χρέους. Η Ελλάδα θα ανταπεξέλθει χωρίς την λήψη νέων μέτρων και θα αποκτήσει πάλι πρόσβαση στις αγορές. Το πρόβλημα της Ελλάδας για την επόμενη δεκαετία δεν είναι το χρέος, αλλά η συνέχιση της πορείας βελτίωσης της οικονομίας. Τα μέτρα που οφείλαμε να εφαρμόσουμε βραχυπρόθεσμα τα εφαρμόσαμε».

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας έκανε και μια μικρή αυτοκριτική τονίζοντας πως: «ένας πολιτικός που ισχυρίζεται πως δεν έχει κάνει λάθη, είναι σαν να ομολογεί ότι είναι ηλίθιος. Είμαστε άνθρωποι, όλοι κάνουμε λάθη. Υπάρχουν κάποιοι που δεν είχαν και τόση επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων, αλλά σήμερα φλυαρούν λέγοντας πολλές χαζομάρες. Ήταν αστείο ότι οι Έλληνες θα πρέπει να μου φτιάξουν άγαλμα».

Τέλος, ο Κ. Σόιμπλε σημείωσε πως «η πιο ευτυχισμένη στιγμή θα είναι όταν θα ολοκληρωθούν με επιτυχία όλα τα προγράμματα. Μέχρι σήμερα πάντως στην Γερμανία υπήρχε πάντα μια μεγάλη πλειοψηφία υπέρ της Ελλάδος» ενώ σε ότι αφορά τον ίδιο τόνισε πως: «Είμαι οκτώ χρόνια τώρα Υπουργός Οικονομικών και πήρα την απόφαση πως οκτώ χρόνια είναι αρκετά».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/307120-Ephyge-o-anthropos-poy-mas-katestrepse-poy-mas-pere-ta-spitia-kai-mas-ephage-misthoys-kai-syntaxeis ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...