Έχετε κορμί μοντέλου; Μια θέση στο Ritz σας περιμένει!

Έχετε κορμί μοντέλου; Μια θέση στο Ritz σας περιμένει!
Σας αρέσει να περνάτε χρόνο στον ήλιο, γύρω και μέσα από πισίνες πολυτελών ξενοδοχείων, να απλώνετε αντιηλιακές λοσιόν σε κούκλες γυναίκες και επιπλέον να πληρώνεστε 20 δολάρια την ώρα γι΄ αυτό;
Τότε υπάρχει μια θέση ειδικά για εσάς, αρκεί να πεταχτείτε μέχρι τις ΗΠΑ και το πολυτελές ξενοδοχείο Ritz-Carlton στη Νότια Ακτή του Μαϊάμι!

Το ξενοδοχείο Ritz-Carlton έχει μέχρι και “μπάτλερ ηλιοθεραπείας” . Φυσικά για τη συγκεκριμένη θέση η διεύθυνση του ξενοδοχείου έχει αυστηρά κριτήρια: βασικότερο είναι όσοι εργάζονται σ’ αυτό το πόστο να μοιάζουν ή να είναι  μοντέλα.  Η θέση είναι μοναδική, αφού κανένα άλλο μεγάλο ξενοδοχείο στις ΗΠΑ ή στην Ευρώπη δεν διαθέτει ειδικό άνθρωπο που να απασχολείται μόνο με την… επάλειψη αντιηλιακού στους πελάτες του.

Το “The South Beach Ritz-Carlton” επέλεξε να “ανοίξει” το επάγγελμα από το 2004 κι έκτοτε έχουν παρελάσει από τις πισίνες του 5 διαφορετικοί “μπάτλερ”. Ο τελευταίος παραιτήθηκε το 2010, αφού προηγουμένως δέχθηκε πρόταση από στέλεχος του οίκου Armani να ενταχθεί στην ομάδα μοντέλων του οίκου και σήμερα κάνει διεθνή καριέρα στις πασαρέλες. Θα περιμένετε φυσικά να παραιτηθεί  ο τωρινός κάτοχος της θέσης, που δεν έχει  τάσεις φυγής. Πληρώνεται με 20 δολάρια την ώρα και εργάζεται μόλις τρεις ημέρες, από Παρασκευή έως Κυριακή, από το πρωί έως τις 4 το απόγευμα..

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...