Ήταν η Νταϊάνα έγκυος πριν το θανατηφόρο ατύχημα με τον Ντόντι;

Ήταν η Νταϊάνα έγκυος πριν το θανατηφόρο ατύχημα με τον Ντόντι;
Παράσταση στη Βρετανία με ηρωίδα την Νταϊάνα προκάλεσε το μένος της βασιλικής οικογένειας.
Μια παράσταση η οποία θα παίζεται μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου στο West End σοκάρει τη Βρετανία. Το θέμα του που δεν είναι άλλο από τη ζωή της βασιλικής οικογένειας. Και συγκεκριμένα της Νταϊάνα. 

Ουσιαστικά η υπόθεση της παράστασης έχει ως εξής: «Ενας θεατρικός συγγραφέας αποκαλύπτει μυστικά για το θάνατο της Νταϊάνα που είχαν επιχειρηθεί να κρατηθούν μυστικά. Στη συνέχεια μετανιώνει και αρχίζει να γίνεται παρανοϊκος…». 

Ο συγγραφέας του, Τζον Κόνγουεϊ βασίστηκε σε επίσημα έγγραφα που έχουν κατά καιρούς διαρρεύσει για το τροχαίο, στοιχεία από τις ανακρίσεις που έγιναν, αλλά και στις συνεντεύξεις του πρώην εραστή της πριγκίπισσας Τζέιμς Χιουιτ και του μπάτλερ της Πολ Μπιρέλ.

Το ότι στο έργο ακούγεται ότι η Νταΐάνα ήταν έγκυος όταν σκοτώθηκε, ο συγγραφέας το στηρίζει στα όσα του είπε η πρώην φίλη του γιατρού του γαλλικού νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε το άψυχο σώμα της Νταϊάνα και ο οποίος ήταν αυτός που επιβεβαίωσε το θάνατό της.

Στο έργο, πάντως, εμφανίζεται κάποιος  που υποτίθεται ότι μιλά με τον γιατρό που επιβεβαίωσε τον θάνατο της Νταϊάνα στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, ονόματι Γιάσερ. «Γιάσερ δεν μπορώ να πιστέψω την είδηση», ακούγεται να του λέει αρχικά και στη συνέχεια προσθέτει: «Ναι, ναι, τι;  Ηταν έγκυος;».

Ακολούθως ακούγεται ότι οι γιατροί που παρέλαβαν τη σορό της πριγκίπισσας είδαν το έμβρυο, αλλά τους δόθηκε εντολή να μην το αναφέρουν. «Ναι, φανταστείτε την μητέρα του μελλοντικού βασιλιά της Αγγλίας να είνα έγκυος σε ένα μουσουλμανικό μωρό», ακούγεται στη συνέχεια.

Επίσης, σε άλλο σημείο της παράστασης αναφέρεται ότι η Νταϊάνα, είχε ανακαλύψει ότι ο πρίγκιπας Κάρολος είχε σχέση με την Καμίλα πριν από το γάμο τους και του είχε ζητήσει να τον ακυρώσουν.Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...