Αίθριος ο καιρός, ανεβαίνει η θερμοκρασία

Αίθριος ο καιρός, ανεβαίνει η θερμοκρασία
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, σήμερα Πέμπτη, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας να αναμένεται να σημειωθεί.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικα αίθριος, με αραιές νεφώσεις να σημειώνονται κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφορ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας:

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις στα ανατολικά έως 5 μποφορ. θερμοκρασία: από 14 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στη δυτικη Μακεδονία η ελαχίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Nησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτικη Στερεά, δυτικη Πελοπόννησος

καιρός: γενικα αίθριος. άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και το ιόνιο βαθμιαία 5 μποφορ. θερμοκρασία: από 15 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελαχίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: γενικα αίθριος. αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί έως 5 μποφορ. θερμοκρασία: από 14 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: γενικα αίθριος. άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφορ. θερμοκρασία: από 17 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: γενικα αίθριος. άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ιδία ένταση. θερμοκρασία: από 17 έως 26 βαθμούς κελσίου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...