Αγριο «καρφί» Μάρδα για Ζωή – Λαφαζάνη

Αγριο «καρφί» Μάρδα για Ζωή - Λαφαζάνη
Σκληρή κριτική στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που απείχαν από την χθεσινοβραδινή ψηφοφορία της Βουλής, ασκεί ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

O Δημήτρης Μάρδας επιτίθεται στην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά και στον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Λαφαζάνη οι οποίοι σύμφωνα με εκείνον είναι «lost in space».

«Lost in space,

Το ελάχιστο που μπορεί να πει κάποιος για την Ζωή τον Λαφαζάνη και τους πέριξ αυτών που απήχαν στην ουσία από την ψηφοφορία στη Βουλή.

Γοητεύονται -τουλάχιστον- από την αίσθηση της ρήξης, που εισάγει η πρακτική τους, ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΕΕ, θεωρώντας τους εαυτούς τους κάτι ανάμεσα στη Ρόζα Λούξεμπουργκ και τον Γκουεβάρα.

Η άγνοια του μεγέθους της καταστροφής τους δίνει έναν αέρα πολέμου… Απομένουν τα συνθήματα και τα τοτέμ του πολέμου για να ολοκληρωθεί η τραγωδία, που με πάθος επιθυμούν!», σημείωσε χαρακτηριστικά.Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...