Ακαδημία Ναυπάκτου: Η άνοδος είναι κοντά….

ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΑΕ ΤΡΥΦΟΥ 2-1

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των αγώνων μπαράζ της Γ ΕΠΣΝΑ πέρασε από το περασμένο Σάββατο η Ακαδημία Ναυπάκτου, που γίνεται πλέον φαβορί για την άνοδο στη Β κατηγορία. Η ομάδα του Αλ. Χαρακίδα επικράτησε με 2-1 της Τρύφου στο γήπεδο Ξηροπηγάδου και πραγματοποίησε ένα ακόμη βήμα στην φετινή μεγάλη προσπάθειά της. Η Ακαδημία μπήκε δυνατά  και είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μόλις στο 1΄όταν σουτ του Σκαλιώτη πέρασε λίγο  άουτ. Το πρώτο ημίχρονο πάντως παρότι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα ανήκε αποκλειστικά στην ομάδα της Ναυπάκτου που είχε δύο δοκάρια στο 21’ με σουτ του Αντύπα και στο 30’ με κεφαλιά του Μπούζα και στο 37’ όταν το δυνατό διαγώνιο σουτ του Αντύπα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Το σκορ άνοιξε στο 68’ όταν ο Χαντζάρας ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή της Τρύφου και ο Αντύπας από το σημείο του πέναλτι έκανε  το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα και ισοφάρισαν σε 1-1 στο 70’ , όμως η Ακαδημία ήταν τελικά η ομάδα που πήρε την πολύτιμη νίκη καθώς στο 77’ από την πίεση του Τσίκα ο Ράμμος κέρδισε την μπάλα και με μακρινό διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Ακαδημία Ναυπάκτου (Αλ. Χαρακίδας): Αντωνιάδης, Δημητρόπουλος, Πελέκης, Μπούζας, Κασόλας (72’ Καραγεωργόπουλος), Ράμμος, Αντύπας, Σιαμάς, Γιαννόπουλος (60’ Καρβούνης), Σκαλιώτης, Χατζάρας (77΄Τσίκας)

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...