Αλεξιάδης: Τον Απρίλιο στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων χρωστούν άνω των 150.000 ευρώ στο Δημόσιο

Αλεξιάδης: Τον Απρίλιο στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων χρωστούν άνω των 150.000 ευρώ στο Δημόσιο

Κατηγορία

phpanos
Παρασκευή 26/02/2016 – 14:23

Τρύφων Αλεξιάδης

Σύντομα και πιο συγκεκριμένα, στις αρχές Απριλίου αναμένεται να έχει δημοσιοποιηθελί η λίστα των ονομάτων όσων έχουν οφειλές προς το δημόσιο άνω των 150 χιλ. ευρώ και δεν έχουν προβεί σε ρύθμισή τους.

Αυτό ανέφερε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρ. Αλεξιάδης, σημειώνοντας πως τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα αποσταλεί ηλεκτρονική επιστολή στους ενδιαφερόμενους με τη σχετική προειδοποίηση.

Παράλληλα ο κ. Αλεξιάδης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γ. Κουτσούκου, μέσω της οποίας η κυβέρνηση καλείται να δώσει στην δημοσιότητα τα ονόματα εκείνων που έχουν οφειλές άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ και οι οποίοι εντάχθηκαν στη ρύθμιση των 100 δόσεων, είπε πως τα σχετικά ζητήματα ως προς το χειρισμό τους ρυθμίζονται από νόμο των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.

Υπό αυτό το πρίσμα, τόνισε, δεν είναι σωστό οι βουλευτές που είχαν ψηφίσει τον εν λόγω νόμο, τώρα να ασκούν κριτική στη σημερινή κυβέρνηση.

Πολλοί βουλευτές της αντιπολίτευσης απέρριψαν το επιχείρημα, καλώντας την κυβέρνηση αν δεν συμφωνεί με τις πρόνοιες του συγκεκριμένου νόμου, να τον αλλάξει.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...