Ανακάλυψη “αρχαίων ευρημάτων” στoν πλανήτη Άρη

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που απασχολούν την ανθρωπότητα εδώ και αρκετές δεκαετίες, είναι αν υπάρχει εξωγήινη ζωή και αν θα μπορέσουμε να ζήσουμε σε άλλον πλανήτη.  

Για τους λάτρεις των εξωγήινων φαινομένων, που σε άλλους φαντάζει υπερβολικό και σε μια μικρή μάζα ανά τον κόσμο, φαντάζει συναρπαστικό, η ακόλουθη είδηση ίσως είναι η απάντηση που περίμεναν.

Ανά διαστήματα η NASA, παρακολουθούσε αρκετά έντονα τον «κόκκινο πλανήτη» του ηλιακού μας συστήματος, με σκοπό την ανακάλυψη ζωής και την μελέτη βιωσιμότητας του ανθρωπίνου γένους.

Το ζήτημα πλέον είναι, εάν κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει εφικτό..

Σε μία από τις επίσημες φωτογραφίες της NASA, οι λάτρεις των UFO στηρίζονται ότι η ύπαρξη εξωγήινης ζωής, στον πλανήτη Άρη ίσως αποτελεί πραγματικότητα και μάλιστα από τα αρχαία χρόνια.

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία, εικονίζεται ένα «αρχαίο τείχος», το οποίο πιστεύουν ότι χτίστηκε από έναν αρχαίο αγνώστου ταυτότητας εξωγήινο πολιτισμό. Πρόκειται για συγκεκριμένα σκαλιστά τεχνητά αντικείμενα που δηλώνουν την ύπαρξη μίας αρχαίας ίσως πόλης στον κόκκινο πλανήτη.

 Ήδη τα τελευταία δύο χρόνια, ο αριθμός των εικόνων που υποδεικνύουν την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών στον Άρη, έχει τετραπλασιαστεί αισθητά.

Ο καθηγητής Δρ John Βρανδεμβούργου του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια  ο οποίος έχει Ph.D. στη Θεωρητική  Φυσική, πιστεύει στην ύπαρξη ενός Αρειανού πολιτισμού που περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει την εμφάνισή του στο σύμπαν.

Συνεπώς, η ύπαρξη αρχαίων ευρημάτων στον πλανήτη Άρη, ίσως αλλάξει την ροή της ιστορίας όπως την γνωρίζουμε, μιας και πρόκειται για μια σημαντική ανακάλυψη της εξωγήινης ζωής.

Εν τω μεταξύ, ήδη σχεδιάζεται η πρώτη κάψουλα που επρόκειτο να ταξιδέψει στον πλανήτη Άρη το έτος 2024, με σκοπό την εξερεύνηση του σύμπαντος και την αποστολή της ανθρωπότητας στον «ερυθρό πλανήτη», για να ανακαλύψει τι πραγματικά κρύβεται εκεί.  

Η παρούσα θεωρία αποκαλύφθηκε από ένα blog post, με τίτλο «Alien Ερείπια Πόλη στον πλανήτη Άρη». 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...