Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ: «Τσίπρας και Μητσοτάκης δεν έχουν καταλάβει τίποτα από τα λάθη του παρελθόντος: Είναι αδιόρθωτοι»

Ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε από την ΔΕΘ να κάνει ότι δεν έκανε ο ίδιος πριν δύο μόλις χρόνια ως Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης! Μας θύμισε την θητεία του και δήλωσε ότι θα επαναφέρει το σύστημα προαποφασισμένων ποσοστών αξιολόγησης (15% – 60% – 25%) αντί της αναγκαίας δίκαιης αξιολόγησης και κινητικότητας στο Δημόσιο. Η λύση όμως σήμερα θα έρθει από την κοινωνική συνοχή, την αρμονική συνύπαρξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και όχι την σύγκρουση που επιδιώκουν οι κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης, ο πρώτος εναντίον του ιδιωτικού και ο δεύτερος εναντίον του δημόσιου τομέα.

Ο κ. Τσίπρας λίγο πριν από το βήμα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε να βρίσκεται έξω από τις ανάγκες της εποχής δηλώνοντας ότι “ήρθαμε για να τελειώσουμε με το παλιό” και ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι και πάλι να αλλάξει την Ευρώπη. Λόγος εκτός τόπου και χρόνου.

Πάντως σε ένα μόνο συμφωνούν ο κ. Μητσοτάκης με τον κ. Τσίπρα, στην πολιτική αθώωση της διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή. Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα χαρακτηρίζοντας τη συζήτηση για το πώς έφθασε η χώρα στην κρίση άγονη, προσπαθώντας εμφανώς να μην πάρει θέση. Αν αποδέχεται όμως ο κ. Μητσοτάκης και δεν καταδικάζει τις πολιτικές της ΝΔ την περίοδο 2004-2009 που διόγκωσαν τα ελλείμματα και τις παθογένειες του πελατειακού συστήματος, είναι φανερό ότι το κόμμα του θα ξανακάνει τα ίδια αν αναλάβει την εξουσία. Τσίπρας και Μητσοτάκης δεν έχουν καταλάβει τίποτα από τα λάθη του παρελθόντος! Είναι αδιόρθωτοι!

Για αυτό στην ΔΗΜΑΡ και στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ τονίζουμε ότι σήμερα είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ, μία ισχυρή αυτόνομη προοδευτική παράταξη σαφώς πολιτικά και ιδεολογικά οριοθετημένη από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, με στόχο να επιβάλλει την εθνική συνεννόηση  και να διεκδικήσει την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών.

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...