Αναστασιάδης: Σεβαστή η ετυμηγορία του λαού

bb

Αναστασιάδης: Σεβαστή η ετυμηγορία του λαού

Κατηγορία

christos.papad…
Κυριακή 22/05/2016 – 23:59

Αναστασιάδης: Σεβαστή η ετυμηγορία του λαού

«Η νέα Βουλή των Αντιπροσώπων θα κληθεί να λάβει κρίσιμες και σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της Κύπρου», τονίζει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σε δήλωση του για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών, το οποίο φέρνει στο κοινοβούλιο οκτώ κόμματα.

«Σε αυτό το πλαίσιο, ως θεματοφύλακας του Συντάγματος, θα τιμήσω τον θεσμικό μου ρόλο στη δημιουργία κλίματος ενότητας και συναίνεσης, έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων που έχουμε ενώπιον μας, είτε αυτές αφορούν το εθνικό μας θέμα είτε τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων και την αποφασιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων που ομάδες πολιτών εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν», αναφέρει ακόμα ο Πρόεδρος της Κύπρου.

Με γραπτή δήλωση ο Νίκος Αναστασιάδης συγχαίρει όσους ο λαός τίμησε με την ψήφο του. Ακόμα, ο Κύπριος Πρόεδρος τονίζει ότι « η ετυμηγορία του είναι απόλυτα σεβαστή».

Τέλος, ο Νίκος Αναστασιάδης σημειώνει πως η απόφαση μεγάλου μέρους του εκλογικού Σώματος να απέχει από τις εκλογές, θα προβληματίσει όλους.

Πηγή:

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...