“Ανοιγμα” Λαφαζάνη στη Μόσχα-Σκληρή επίθεση από Λοβέρδο

Σφοδρή αντιπαράθεση, σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, σημειώθηκε  στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του  Ανδρέα Λοβέρδου στον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε τον Π. Λαφαζάνη “οπαδό και εκπρόσωπο της δραχμής, της ρήξης, της πτώχευσης και των κομπαδόρικων συμφερόντων που βρίσκονται πίσω από αυτή”, σημειώνοντας ότι ο λαός θα αποτρέψει τα σχέδια της κυβέρνησης να επιστρέψει η χώρα στη δραχμή. 

Απαντώντας ο υπουργός, χαρακτήρισε τον Αν.Λοβέρδο “εκπρόσωπο της πέμπτης φάλαγγας στην Ελλάδα”, η οποία, “μαζί με το μεγάλο κεφάλαιο και τα μίντια δεν θέλει αν ασκείται καμία κριτική στη γερμανοκρατούμενη Ευρώπη”.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης πραγαμτοποίησε και άνοιγμα προς τη Μόσχα, τονίζοντας ότι «δεν πρόκειται να αποκλείσουμε τη Ρωσία και το ρωσικό φυσικό αέριο, όσο και αν υπάρχουν αντιδράσεις ευρωπαϊκές ή υπερατλαντικές» και προσθέτοντας πως η κυβέρνηση θέλει “μία Ευρώπη των λαών, όχι του κεφαλαίου και των πιστωτών”.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...