Αντιδράσεις για το ταρτάν του δεύτερου δημοτικού. Τι λέει Κ. Καρακώστας.

  • Κατασκευή ταρτάν σε τρία σχολεία της Ναυπακτίας.
  • Λύση σε ακόμη δύο σχολεία της πόλης 

Αντιδρούν οι γονείς με την απόφαση του Δήμου να μην φτιάξει ταρτάν στο δεύτερο Δημοτικό σχολείο με την υπάρχουσα εργολαβία.Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr σήμερα θα υπάρξει συνάντηση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων για το συγκεκριμένο θέμα.  Η ενημέρωση μας είναι ότι τα χρήματα τα οποία προορίζονταν για την κατασκευή ταρτάν στο προαύλιο του δεύτερου δημοτικού σχολείου Ναυπάκτου θα δοθούν για να στρωθεί άσφαλτος   σε δύο άλλα σχολεία.

Επικοινωνήσαμε  με τον αντιδήμαρχο κ. Καρακώστα που μας είπε τα εξής :

Επισκεφτήκαμε πριν λίγες ημέρες μαζί με το Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλο τον ΟΣΚ όπου πήραμε διαβεβαίωση ότι θα κατασκευαστεί ταρτάν πολύ καλύτερης ποιότητας από αυτό που θα κατασκευαζόταν στο δεύτερο δημοτικό σε τρία σχολεία της Ναυπακτίας , εκ των οποίων το ένα από αυτά θα είναι  το δεύτερο δημοτικό.

Έτσι λοιπόν πήραμε την απόφαση να στρωθεί άσφαλτος στο ΕΠΑΛ Ναυπάκτου και το δημοτικό σχολείο Λυγιά με τα χρήματα τα οποία θα κατασκευαζόταν το ταρτάν στο δεύτερο δημοτικό σχολείο.Η κατασκευή του ταρτάν εφόσον κατασκευαστεί από τον ΟΣΚ θα γίνει σε διάστημα 60 ημερών σε σχέση των 20 που ήταν προγραμματισμένο να γίνει με την υπάρχουσα εργολαβία.  Με αυτή την κίνηση η δημοτική αρχή προσπαθεί να κερδίσει ότι μπορεί περισσότερο δίνοντας με αυτό τον τρόπο λύση σε ακόμη δύο σχολεία. Σε ερώτηση μας  προς τον κ. Καρακώστα για την μη κατασκευή των ταρτάν από τον ΟΣΚ τι θα γίνει , η απάντηση του ήταν  ότι τότε θα κατασκευαστεί  με χρήματα του Δήμου Ναυπακτίας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...