Απάντηση στον Α. Σπανό: Για την αποκάτάσταση της αλήθειας

Πλέον του εξαμήνου βρεθήκαμε μια ομάδα ανθρώπων εκφράζοντας τις αγωνίες μας και τις ανησυχίες μας και αρχίσαμε να κάνουμε πράξη την σύνθεση και την συναίνεση από την οποία παράχθηκε το κείμενο που δημοσιεύθηκε με τίτλο «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας» με γνώμονα το καλό της πόλης και της επαρχίας.

Το κείμενο που προέκυψε από αυτές τις συναντήσεις είναι ένα κείμενο αρχών  που  συνδιαμορφώθηκε από κοινού και αποτελεί τις βασικές αρχές των ιδεών μας για την αποτελμάτωση της Ναυπακτίας.

Το κείμενο αυτό υπογράφηκε από όλους μας και κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει αποσύρει την στήριξή του από αυτό.

Το κείμενο αυτό δεν αφορά υποψηφιότητες  ούτε αποτελεί συγκρότηση ψηφοδελτίου .

Όλα τα άλλα είναι αποκυήματα της φαντασίας κάποιων….

 

Ως άτυπη Συντονιστική Επιτροπή

Τσερπέλης Νίκος – Πλόυμης Κων/νος – Σκαλιώτης Κων/νος – Κουνέλης Βασίλειος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μαλλον ο Αντωνης αποφασισε οτι θελει δημοσιοτητα. Χρησιμοποιησε ομως λαθος τροπο.
    Αντωνακη αλλαξε τον επικοινωνιολογο σου.

  2. Ρε παιδια ποιος νομιζει οτι ειναι ο Σπανος; Βρηκε ευκαιρια για να προβληθει; Αντε απο δω το θελει να το παιζει διπορτο;

  3. ΚΥΡΙΤΣΗΣ , ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ; ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ! ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΣΑΠΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟΣ!

  4. O Σπανός καλά έκανε.Η σοβαρή δεξιά είτε αποστασιοποιείται(όπως ο Σπανός) είτε πάει στο Λουκόπουλο επειδή ο Παπαθανάσης δεν εμπνέει.

  5. Τραβατε ζορι που ο Σπανος ειναι με τον Παπαθαναση; Καταλαβατε λαθος. Ηρεμειστε συριζακια τυπου Κοτρωνια.

  6. Σαν δεν ντεπεστε. Δεν φτάνει που βγάλατε το όνομα του ανθρώπου στον αέρα χωρίς να τον ρωτήσετε, βγήκατε σήμερα και τον κράζετε. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

  7. Μια άτυπη επιτροπή των “αγωνιών και ανησυχιών” για το μέλλον του τόπου. Ωραία!
    Μάγκες, επειδή εγώ είμαι μέντιουμ, προβλέπω οτι εσείς θα είστε υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο Παπαθανάση. Επειδή όμως είμαι καλό μέντιουμ σας λέω επίσης οτι θα αποφασίσετε σε επόμενο χρόνο πως αυτός εκφράζει τις ανησυχίες σας!
    Άλλη φορά να με ρωτάτε ρε παιδιά γιατί αυτοί οι κακοπροαίρετοι Ναυπάκτιοι θα πουν πως το κάνετε εκ του πονηρού για να τσιμπήσετε υπογραφές αθώων πολιτών και να τις πλασάρετε μετά ως δήθεν υποστηριξη κάποιου υποψηφίου. Πράγμα που εσείς όμως δεν κάνετε διότι κατά βάθος εκφράζετε τις αγωνίες και τις ανησυχίες σας σε ένα “πρωτόγνωρο ταξίδι ανησυχιών”!
    Τέλος λειτουργόντας ως Πυθία θα σας πω και το εξής. Αν το ταξίδι δεν φτάσει στον προορισμό, μην σκάτε, σημασία είχε το ταξίδι και οχι η Ιθάκη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...