Απέρριψε την προσφυγή Λαγούδη το διαιτητικό της ΕΠΟ-Δικαιώση για Παπαχρήστο.

Ο Γιώργος Λαγούδης, η παράταξη του οποίου ηττήθηκε στις εκλογές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας προσέφυγε, όπως επίσης και δυο σωματεία, στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά  της εκλογής της παράταξης του Τάκη Παπαχρήστου.

Η προσφυγή συζητήθηκε  την Πέμπτη 05/07 λίγο μετά τις 16:00.

Με απόφασή του το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ που την έκανε γνωστή πριν λίγο  απέρριψε την προσφυγή του Γιώργου Λαγούδη και των σωματείων ΠΑΟ Αγρινίου και Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας που ζητούσαν την ακύρωση της Γενικής Συνέλευσης από την οποία προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΝΑ.

Αξίζει να τονίσουμε ότι το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ είναι το ανώτατο όργανο που αποφασίζει και η απόφασή του όσων αφορά τις εκλογές της ΕΠΣΑ είναι ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΙΤΗ!!!

 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει αμέσως μετά  τις εκλογές έγκυρα και έγκαιρα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) το πιο σχυρό όργανο είναι η γενική συνέλευση και οι αποφάσεις οι οποίες πήρε ήταν με ψήφους 40-26 πράγμα που σημαίνει ότι ήταν ξεκάθαρες και  σύμφωνες με τα περισσότερα  σωματεία που συμμετείχαν στην Γενική συνέλευση.
Βέβαια ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει και η ανακοίνωση (αν υπάρξει) για το σκεπτικό της απόφασης του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ. Ωστόσο επειδή είναι αρκετά νωρίς δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα καθώς ακόμη το ρεπορτάζ “τρέχει” , θα επανέλθουμε όμως στο θέμα με πιο πολλές λεπτομέρειες.
Ο κ. Παπαχρήστος και το νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο εξελέγει με ψήφους των περισσοτέρων σωματείων του νομού μας 39  έναντι 27 της παράταξης του κ. Λαγούδη συνεχίζει ως έχει  την νέα θητεία του μετά  τις εκλογές τις 11η Ιουνίου.
.

Η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. με την με αριθμό 65/2018 απόφασή του, δίκασε την προσφυγή του κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΓΟΥΔΗ επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» στις εκλογές της Ενώσεως, την 11/6/2018, του σωματείου ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και του σωματείου ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ, με την οποία οι προσφεύγοντες ζητούσαν την ακύρωση της Γενικής Συνέλευσης, με την οποία εκλέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο και τα λοιπά όργανα διοίκησής του και ΑΠΕΡΡΙΨΕ την προσφυγή αυτή.

Η ανακοίνωση του Διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ: 

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Απορρίπτει την από 05.06.2018 αίτηση του ποδοσφαιριστή Vladimir Dimitrovski περί επιβολής ποινής στην ΠΑΕ Κασσιόπη. Δέχεται την από 15.06.2018 αίτηση της ΠΑΕ Κασσιόπη περί ρύθμισης της αναφερομένης στο σκεπτικό οφειλής. Ορίζει όπως η επιδικασθείσα στον Vladimir Dimitrovski με την 559/2017 απόφαση της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της ΕΠΟ (που κατέστη τελεσίδικη με την 11/2018 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου) οφειλή ύψους 73.276,47 € πλέον των νομίμων τόκων, καταβληθεί/εξοφληθεί από την οφειλέτιδα ΠΑΕ Κασσιόπη, σε πέντε (5) ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης δε εξ αυτών καταβλητέας εντός δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας, και κάθε μια εκ των επομένων τεσσάρων (4) μηνιαίων δόσεων, την αντίστοιχη ημέρα καταβολής της πρώτης δόσης.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την κρινόμενη έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ’ αριθ. 306/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την κρινόμενη έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ’ αριθ. 316/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Χρήστου Μπούρμπου.

Δέχεται την προσφυγή του σωματείου Αθλητικός Όμιλος Νέας Ιωνίας και υποχρεώνει την ΠΑΕ ΟΦΗ να καταβάλει στο προσφεύγον αθλητικό σωματείο, μέσω κατάθεσης στην ΕΠΟ, το ποσό των 29.500 €, νομιμοτόκως από την επίδοση της προσφυγής στην καθής και με το νόμιμο τόκο επιδικίας.

Απορρίπτει την προσφυγή του Γεωργίου Λαγούδη, του αθλητικού σωματείου ΠΑΟ Αγρινίου και του αθλητικού σωματείου Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας για ακύρωση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, με την οποία εκλέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο και τα λοιπά όργανα διοίκησης (αναπληρωματικά μέλη, Εξελεγκτική Επιτροπή) της ΕΠΣ.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...