Απίστευτες προκλήσεις από τη Χρυσή Αυγή

Σπρωξίματα μεταξύ του χρυσαυγίτη βουλευτή Νίκου Μίχου και του υπουργού Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια – Κινήθηκαν απειλητικά κατά του υπουργού Άμυνας Νίκου Δένδια – Η Ελένη Ζαρούλια έφτυσε τον Μπούκουρα!

Ένταση επικράτησε στη Βουλή, μετά την ολοκλήρωση της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, από τους χρυσαυγίτες βουλευτές που κινήθηκαν απειλητικά κατά του υπουργού Άμυνας Νίκου Δένδια και τους σταμάτησε ο αξιωματικός ασφαλείας, ενώ φώναζαν κατα του Σαμαρά και της κυβέρνησης: «Είστε ξεφτίλες, είστε πεθαμένοι».

Παρολίγον να σημειωθεί επεισόδιο μεταξύ του χρυσαυγίτη βουλευτή Νίκου Μίχου και του υπουργού Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια, όταν ο ένας έσπρωχνε τον άλλο. ο χρυσαυγίτης βουλευτής φώναζε: «Σε αυτούς να βάλετε χειροπέδες!».Μάλιστα, την ώρα της έντασης και σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Ζαρούλια έφτυσε τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Στάθη Μπούκουρα!
Πάνω στον καβγά με τους χρυσαυγίτες,  η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Μπόλαρη φώναζε προς τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας: «Αυτά είναι δικά σας παιδιά!», όμως τη σταμάτησε ο Νίκος Βούτσης.
Ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος σχολίασε σχετικά με το περιστατικό πως «η Δημοκρατία δεν φοβάται τέτοιου είδους συμπεριφορές».
www.protothema.gr


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...