Απίστευτο: Ιερέας ζητά φόρο στις νύφες… λόγω ντεκολτέ

Απίστευτο: Ιερέας ζητά φόρο στις νύφες… λόγω ντεκολτέ

Οι νύφες που δείχνουν πάρα πολύ μπούστο θα πρέπει να καταβάλλουν φόρο για τις γαμήλιες τελετές τους, σύμφωνα με το αίτημα ενός Ιταλού καθολικού ιερέα.

Ο Cristiano Bobbo λέει ότι έχει παρατηρήσει ότι τα ντεκολτέ των νυφικών βυθίζονται όλο και χαμηλότερα τα τελευταία χρόνια. Ο ιερέας υποστηρίζει ότι νύφες που δείχνουν πάρα πολύ σάρκα μπροστά στο ιερό της εκκλησίας θα πρέπει να υπόκεινται σε ένα είδος φόρου ευπρέπειας.

«Θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ένα είδος προσφοράς που θα επιβάλλεται με την ευπρέπεια του φορέματος της νύφης, οι οποίες συχνά δείχνουν χυδαίες. Οπότε όσο πιο λίγα φορούν, τόσο περισσότερα θα πληρώνουν», αναφέρει ο ιερέας από το Οριάτζο, κοντά στη Βενετία.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph, τα σχόλια του ιερέα προκάλεσαν ποικίλα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα της Ιταλίας, με ορισμένους να κάνουν λόγο για οπισθοδρομικές αντιλήψεις και άλλους να υποστηρίζουν πως μερικές νύφες το έχουν παρακάνει.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/341618-Apisteyto-Iereas-zeta-phoro-stis-nyphes-logo-ntekolte ΚΟΣΜΟΣΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...