Απίστευτο! Μεγαλώνει στο σπίτι της τα πιο χνουδωτά κουνέλια του κόσμου!

Απίστευτο! Μεγαλώνει στο σπίτι της τα πιο χνουδωτά κουνέλια του κόσμου!

Το όνομά της είναι Betty Chu και εργάζεται ως καθηγήτρια! Ωστόσο η γυναίκα από την Καλιφόρνια έγινε γνωστή στα πέρατα του κόσμου για έναν άλλο λόγο! Εξαιτίας της αγάπης της για τα κουνέλια! Έχει αφιερώσει περισσότερα από 30 χρόνια από τη ζωή της στη εκτροφή μίας μεγάλης οικογένειας από χνουδωτά κουνελάκια.

Η καθηγήτρια λάτρευε από μικρή τα όμορφα αυτά ζώα και φροντίζει να περνά πολύ χρόνο μαζί τους μόλις επιστρέφει από τη δουλειά της.

«Εδώ και 32 ολόκληρα χρόνια μεγαλώνω κουνέλια Αγκύρας. Πώς ξεκίνησα; Ένας φίλος μου με κάλεσε σε ένα σόου με κουνέλια και μόλις τα είδα τα ερωτεύτηκα! Έτσι αποφάσισα να πάρω μερικά στο σπίτι και να τα φροντίζω», δηλώνει η ίδια στην κάμερα του Barcroft Tv.

Τα κουνέλια της Betty Chu συμμετέχουν σε πάνω από πενήντα σόου κάθε χρόνο και η Betty έχει αφιερώσει ένα ολόκληρο δωμάτιο στα κουνέλια της και τα μετάλλια που έχουν κερδίσει. Μάλιστα, ένα κουνέλι της έχει μπει και στο βιβλίο Γκίνες το 2014 καταλαμβάνοντας το ρεκόρ για το πιο χνουδωτό κουνέλι του κόσμου.

«Έχω τώρα πενήντα κουνέλια. Τα περιποιούμαι κάθε μέρα και είναι δύσκολο να τα προπονώ και να τα διατηρώ σε φόρμα για τα σόου. Για να είναι ένα κουνέλι όμορφο και χνουδωτό αρχικά πρέπει να έχει κληρονομήσει χνουδωτό τρίχωμα και όλα τα άλλα έχουν να κάνουν με την φροντίδα του αφεντικού του», εξηγεί.

«Την τελευταία φορά που πήγα διακοπές με τον άνδρα μου ήταν το 1992. Κάποιος πρέπει να μένει σπίτι να φροντίζει τα κουνέλια!», συμπληρώνει η Betty που έχει για προτεραιότητά της την φροντίδα των αγαπημένων της ζώων.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/315958-Apisteyto-Megalonei-sto-spiti-tes-ta-pio-chnoydota-koynelia-toy-kosmoy ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...