Απίστευτο! Πήρε απολυτήριο Γυμνασίου σε ηλικία 83 ετών

Απίστευτο! Πήρε απολυτήριο Γυμνασίου σε ηλικία 83 ετών

Ο 83χρονος Γιώργος Μελίστας πήρε απολυτήριο Γυμνασίου, από το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας της Πάτρας.

Ο Παγκόσμιος Πόλεμος και ο εμφύλιος δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει τη βασική εκπαίδευση, τα χρόνια πέρασαν, όμως η αγάπη του για τα γράμματα ήταν μεγάλη. Διαρκώς σκεφτόταν πως ήθελε να πάρει το απολύτήριο και η ευκαιρία του δόθηκε από το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας.

“Δόξα το Θεό, περάσαμε πολύ ωραία από το σχολείο. Το αγαπούσα και το αγαπάω το σχολείο, αλλά δεν μπόρεσα να το αποκτήσω, το πτυχίο, τότε που ήταν τα χρόνια τα δύσκολα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα και μπόρεσα να μάθω πέντε πράγματα, απο τους καθηγητές μου. Θα μου χρησιμεύσουν στη ζωή μου…” είπε συγκινημένος ο κ. Μελίστας κατά την ειδική τελετή αποφοίτησής του.

“Από μικρός το ήθελα αλλά δεν μπορούσα να τα αποκτήσω τότε που ήταν τα χρόνια εκείνα που έπρεπε να το αποκτήσω. Είμαι ευχαριστημένος από το σχολείο και από τους εκπαιδευτές μου” είπε κρατώντας στα χέρια του το απολυτήριο γυμνασίου.

 

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/336307-Apisteyto-Pere-apolyterio-Gymnasioy-se-elikia-83-eton ΚΟΙΝΩΝΙΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...