Απίστευτο και όμως αληθινό: Με μόλις 1 ευρώ, μπορείτε να γίνετε ιδιοκτήτες κάστρου!

Απίστευτο και όμως αληθινό: Με μόλις 1 ευρώ, μπορείτε να γίνετε ιδιοκτήτες κάστρου!

Σε δημοπρασία επρόκειτο να βγει ένα κάστρο μεγάλης έκτασης με καταπράσινους κήπους και αναρίθμητα δωμάτια καθώς δεν έχει ιδιοκτήτη!

Η αρχική τιμή μάλιστα της δημοπρασίας, είναι το 1 Ευρώ!

Το Chateau de Blancafort βρίσκεται στην κοιλάδα του Λίγηρα και χτίστηκε το 1453,  έχοντας κλασικό, ρωμαϊκό στυλ, ενώ διαθέτει μια γαλλική μπαρόκ πρόσοψη που προστέθηκε διακόσια χρόνια αργότερα!

Η συνολική του έκταση υπολογίζεται στα  22.000 τ.μ , δηλαδή  25 φορές μεγαλύτερο σε μέγεθος από ότι  οι κλασσικές αγγλικές οικίες!!

Διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, βιβλιοθήκη, σαλόνια, μπάνια και κελάρι, και βρίσκεται μόλις 30 λεπτά από τους παγκοσμίως γνωστούς αμπελώνες Sancerre της Γαλλίας.

Ιδιοκτήτης του μέχρι προσφάτως ήταν ένας κόμης, ο οποίος ύστερα από 30 αποφάσισε να το πουλήσει!! 

Η δημοπρασία θα ξεκινήσει στις 19 Οκτωβρίου και ενώ οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν το ποσό να είναι στα 4,95 εκ, ευρώ, τελικά αυτό άλλαξε και θα ξεκινήσει από το ποσό του 1 Ευρώ!!!

 

 

 

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/301970-Apisteyto-kai-omos-alethino-Me-molis-1-eyro-mporeite-na-ginete-idioktetes-kastroy ΚΟΣΜΟΣΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...