Αποκάλυψη Γιάννη Μπουτάρη: Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του 2019 (Βίντεο)

Δευτέρα 18/07/2016 – 17:13

Γιάννης Μπουτάρης

Την πρόθεσή του να είναι εκ νέου υποψήφιος για την δημαρχία της Θεσσαλονίκης γνωστοποίησε ο Γιάννης Μπουτάρης.
Την αποκάλυψη έκανε κατά την διάρκεια δηλώσεων που πραγματοποίησε έπειτα από συνάντηση που είχε με τον ιδρυτή του κόμματος «Δημοκρατική Ευθύνη», κ. Θεοχάρη Χάρη.

Ο δήμαρχος κ. Μπουτάρης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δήλωσα ότι θα είμαι υποψήφιος το 2019. Ξεχνάτε όμως ότι για να βγει υποψήφιος το 2019 από τη Πρωτοβουλία, πρέπει να το θέλει και η Πρωτοβουλία. Μπορεί να είναι και άλλοι 15 υποψήφιοι. Το πρώτο βήμα είναι αυτό. Το δεύτερο βήμα που θέλω να πω είναι ότι η Πρωτοβουλία δεν απευθύνεται σε κόμματα για στηρίξεις, βέβαια η Δημοκρατική Ευθύνη δεν είναι ακόμη κόμμα και δεν ξέρω αν θα γίνει ή όχι, η Πρωτοβουλία απευθύνεται στην κοινωνία των πολιτών, εκεί είναι η δύναμή μας και για αυτό έχουμε και μέσα στην Πρωτοβουλία διάφορα άτομα, τα οποία δεν έχουν πάντοτε την όλοι ίδια απόφαση».

Σύμφωνα με το Thestival, σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον αν δέχτηκε κρούση από τον κ. Θεοχάρη για συνεργασία, ο κ. Μπουτάρης ανέφερε: «Εχω ξεκαθαρίσει εξ’ αρχής ότι η μεγαλύτερη προσφορά που μπορώ να κάνω στην πολιτική ζωή του τόπου, είναι να είμαι καλός δήμαρχος. Δεν πρόκειται να ξεκουνήσω από το δημαρχείο».

 

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...