Αποκάλυψη σοκ: «Βοήθεια μας σκοτώνουν» φώναξε συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Αποκάλυψη σοκ: «Βοήθεια μας σκοτώνουν» φώναξε συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Λεπτό προς λεπτό ξεδιπλώνονται οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε ο συνεργάτης του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Αυτή την ώρα καταθέτει στους αστυνομικούς ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος ήταν στο γραφείο την ώρα εκτέλεσαν που εν ψυχρώ τον γνωστό δικηγόρο.

Συγκεκριμένα βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο και έδωσε πληροφορίες για όσα άκουσε, αναφέροντας μάλιστα πως οι δράστες μιλούσαν “σπαστά” ελληνικά.

Επίσης, καταθέτει ένα ακόμη πρόσωπο που έχει γραφείο ακριβώς απέναντι στον ίδιο όροφο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο άτομο άκουσε κάποιον να φωνάζει “βοήθεια, μας σκοτώνουν”.

Ωστόσο, οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο γραφείο το οποίο είναι μεσοτοιχία με εκείνο του άτυχου δικηγόρου δεν άκουσαν πυροβολισμούς, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε σιγαστήρας.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/305112-Apokalypse-sok-Boetheia-mas-skotonoyn-phonaxe-synergates-toy-Michale-Zapheiropoyloy ΚΟΙΝΩΝΙΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...