Απολογισμός Παζαριών Θετικός.Αιχμές της αντιπολίτευσης για τις αναφορές του αναδόχου στη Χρυσή Αυγή.

Όλη η συζήτηση για τον απολογισμό της εμποροπανήγυρης.

Σε ενημέρωση του σώματος και των δημοτών προχώρησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γ.Σύψας αναφορικά με την φετινή διοργάνωση της εμποροπανήγυρης στη Ναύπακτο.

Σε μια ομολογουμένως θετική διοργάνωση,δεν έλειψε δια στόματος Γιάννη Σύψα (αρμόδιου αντιδημάρχου) και η αυτοκριτική ως προς τα αρνητικά σημεία της διοργάνωσης,που θα πρέπει του χρόνου όπως είπε να βελτιωθούν.

Το ποσό που εισέπραξε ο δήμος ανήλθε στις 190.000 κατά 10.000 ευρώ περισσότερα από πέρυσι.

-Οι καταγγελίες της αντιπολίτευσης.

-Το σωματείο των μικροπωλητών και η Χρυσή αυγή

Η κ. Μαρία Ζιαμπάρα ομολογουμένως αιφνιδιάζοντας το σώμα και τους πολίτες,με την αναφορά της στη διοργάνωση των παζαριών,αναφέρθηκε στο ρόλο και τη δραστηριότητα του ενιαίου συνδικάτου μικροπωλητών,ο πρόεδρος του οποίου ήταν και ο ανάδοχος του παζαριού της Ναυπάκτου.

Πίσω από την κουρτίνα της νομιμότητας είπε η Μ.Ζιαμπάρα και αφού βγάλατε τον δήμο από τη μέση,εκχωρήσατε τη διοργάνωση του παζαριού σε ένα σωματείο,που ψάχνοντας στην πορεία για το ποιόν και την ταυτότητά του στο διαδίκτυο,βρήκαμε πράγματα που μας άφησαν έκπληκτους.

Το ενιαίο συνδικάτο σωματείων υπαίθριων πωλητών Ελλάδας,ο πρόεδρος του οποίου ήταν ο ανάδοχος του παζαριού της Ναυπάκτου,ζητούσε από το κόμμα της Χρυσής Αυγής βοήθεια και συνδρομή,ενώ συμφωνούσε με τις παλιότερες πρακτικές των ανθρώπων της Χρυσής Αυγής εναντίων των παράνομων μικροπωλητών.

Στη συνέχεια η κ. Ζιαμπάρα κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για κρυφή συμφωνία με το ενιαίο συνδικάτο σχετικά με την ανάθεση του παζαριού,αφού όπως είπε στο δημοτικό συμβούλιο της 24ης Σεπτεμβρίου είχε έρθει προς ψήφιση ο κανονισμός λειτουργίας του παζαριού, που μιλούσε για πρόσκληση ενδιαφέροντος και προδιαγραφές,ενώ μια μέρα αργότερα,πριν προλάβει η Οικονομική επιτροπή (συνεδρίασε στις 6 Οκτωβρίου) να προχωρήσει σε πρόσκληση ενδιαφέροντος και διαγωνισμό,στις 25 του ίδιου μήνα στην ιστοσελίδα του ενιαίου συνδικάτου μικροπωλητών υπήρχε σχετική διαφήμιση με το παζάρι της Ναυπάκτου.

Ο κ. Τσουκαλάς από την πλευρά της παράταξης Παπαθανάση συνεχάρη για τη διοργάνωση των φετινών παζαριών,ενώ πρόσθεσε  έγιναν θετικά βήματα ως προς την αισθητική αναβάθμιση.

Τοποθετήσεις για το θέμα έκαναν επίσης οι κ.Τσέλιος-Φράγκος-Αγγελόπουλος-Καρακώστας-Koτσανάς.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...