Αποτελέσματα 1ος Δρόμος Θυσίας Καλαβρύτων

812 Αθλητές μεταξύ των οποίων και μεγάλα ονόματα του Αθλητισμού όπως η χρυσή Ολυμπιονίκης Αθανασία Τζουμελέκα,  έλαβαν μέρος στα Καλάβρυτα, στον αγώνα 10.000μ από Ρογούς έως Καλάβρυτα, που έγινε στην μνήμη των θυμάτων που άφησαν πίσω τους τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής την 13/12/1943.
Η διοργάνωση ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα με πρωταγωνιστές Καλαβρυτινούς, όπως την ψυχή της διοργάνωσης τον Λειβαρζινό Πλωτάρχη και παλιό πρωταθλητή Σπύρο Ανδριόπουλο αλλά και τους υπευθύνους του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων με επικεφαλής τον Ευθύμιο Τζόβολο και όλους τουςεθελοντές που έδωσαν τα πάντα για να βγει αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα που σίγουρα θα γίνει θεσμός και πάλι. Άψογοι ήταν επίσης η σημαντική βοήθεια των αφανών «ηρώων» της διοργάνωσης όπως τους Πυροσβέστες της Π.Υ. Καλαβρύτων και την διοίκηση, του Αστυνόμους του τμήματος Καλαβρύτων και την διοίκηση, του Διασώστες του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων, τους Ιατρούς του Νοσοκομείου και τους υπαλλήλους του Δήμου. Να μην ξεχάσουμε και τις όμορφες παρουσίες από το σύλλογο του Σκεπαστού που λάμπρυναν την απονομή των επάθλων
Νικητές ήταν όλοι, με πρώτους στην κατηγορία των ανδρών τον Σπύρο Ιατρόπουλο, δεύτερο τονΧαράλαμπο Πιτσιώλη και τρίτο τον Νίκο Πάλη. Στις γυναίκες τερμάτησε πρώτη η Θεώνη Λουβή,δεύτερη η Αθανασία Τσουμελέκα και τρίτη η Ισαβέλλα Κουτσαχείλη. Το ενθαρρυντικό και πολύ ευχάριστο ήταν ότι υπήρξαν συμμετοχές και από Καλαβρυτινά παιδιά τα οποία μάλιστα τερμάτισαν με αξιοπρεπείς χρόνους.
Στους νικητές την απονομή έκανε ο πρόεδρος της δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

To σύλλογό μας εκπροσώπησαν οι: Μάτης Γ., Κουρογλου Γ., Πασχάλης Γ., Δημητρίου Σπ., Τούφας Στ., Δούνης Γ., Καραγεώργος Γ. Τούφας Σπ.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα εδώ.

Φωτορεπορτάζ και video εδώ.

Ατομικές Φωτογραφίες εδω 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...