Αποχωρούν οι πτηνοτροφικές επιχειρήσεις Ναυπάκτου από την περιοχή.

 Τι αναφέρει δελτίο τύπου που εξέδωσε η επιχείρηση και ο κ.Γρ.Κοντοχρήστος.

Ελλάδα 2014 η ανάπτυξη έρχεται…

Οι Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις Ναυπάκτου Α.Ε. κλείνουν φέτος 20 χρόνια λειτουργίας στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας και της Δωρίδας. Όλα αυτά τα χρόνια η πορεία της εταιρείας ήταν ανοδική, απασχολώντας χρόνο με το χρόνο περισσότερους ανθρώπους τόσο στην περιοχή μας όσο και σε άλλες μέσα από τις διάφορες δραστηριότητες της. Επίσης φρόντιζε πάντα να αξιοποιεί, κατά το δυνατόν, ως συνεργάτες εταιρείες και επαγγελματίες της περιοχής. Δυστυχώς αυτό μάλλον δεν αρέσει σε κάποιους.

Το θέατρο του παραλόγου μετά την περσινή παράσταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας στήθηκε για άλλη μια φορά. Αυτή την φορά τα σκηνικά μεταφέρθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Δωρίδας. Στην «συζήτηση» που έγινε σχετικά με την γνωμοδότηση για την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την αρνητική εισήγηση προς το περιφερειακό συμβούλιο, μπλοκάροντας (προσωρινά τουλάχιστον) μια επένδυση ύψους αρχικά 1.600.000 € και συνολικά 15.000.000 € η οποία θα δημιουργούσε θέσεις εργασίας στην περιοχή αλλά θα είχε και ανταποδοτικά οφέλη προς την τοπική κοινωνία.

Παρότι είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθώ, όπως έγινε και στην περίπτωση του Γαλατά σύμφωνα με την αρ.π.484/23202 από τις 20/02/2014 έγκριση Π.Ο. , σας δηλώνω ότι πλέον κουράστηκα, δεν έχω άλλη αντοχή, δεν μπορώ να γίνομαι μπαλάκι στα πολιτικά σας παιχνίδια ψηφοθηρίας.

Με μεγάλη μου λύπη ανακοινώνω ότι ως εδώ ήταν, κύριοι κερδίσατε. Αφού δεν με θέλετε στην περιοχή φεύγω. Οι Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις Ναυπάκτου Α.Ε. αποχωρούν από την περιοχή. Μέχρι το τέλος της χρονιάς μεταφέρονται η έδρα και όλες οι εγκαταστάσεις της εταιρείας εκτός του νομού – Ελλάδας με όλες τις συνέπειες που θα επιφέρει η κίνηση αυτή.

Ζητάω ένα μεγάλο συγνώμη από τα στελέχη και το προσωπικό μου για την περιπέτεια στην οποία θα εμπλακούν..

 

 

Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος

Γρηγόρης Κοντοχρήστος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!!!!ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ??????????????

  2. Ντροπή !!!και θελουμε να πάμε μπροστά;;;παραπονιόμαστε για ανεργία και από την άλλη διωχνουμε επιχειρήσεις ;;αυτούς που θα απολυθούν τους σκέφτεται κανείς;σίγουρα όχι οι αρμόδιοι γιατί αυτή την έχουν γεμάτη την τσεπούλα τους!!

  3. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΑΝ Κ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Κ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ Κ ΤΗΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΑΝ ΑΛΛΑ Η ΠΑΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΑ Η ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥς ΝΕΟΥΣ?????ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ.ΝΤΡΟΠΗ

  4. Μπραβο ρε….οταν Taylor εισηγαγε την γραφειοκρατια το εκανε μονο και μονο για την ασκηση ελεγχου των δημοσιων υπαλληλων….καταφερατε να το μεταποιησετε σε οργανο αντλησης μειζων, μιας και η εποχη των παχυων αγελαδων εληξε κσι στις ευρωπαϊκές χώρες στις οποιες ξεπουληθηκαμε απευθυνεστε πλεον στη ντοπια αγορα.κλειστε λοιπον επικερδεις επιχειρησεις και φατε κατεψυγμενα ντονατσακια και χαμπουγκερακια και κατα τα αλλα ειστε ασυμβιβαστοι που δε δισταζετε να συγκρουστειτε με το κεφαλαιο….”αντιιμπεαριαλιστικα κ αντικαπιταλιστικα αμερικανακια” αυτοςειναι ο τιτλος που σας αρμοζει…..
    Υ.Γ. θα ηθελα να γνωστοποιηθει το επιστημονικο επιπεδο που προσεγγιζεται απο το δημοτικο συμβουλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...