Από τα μεσάνυχτα η λειτουργία των πλευρικών σταθμών διοδίων Μώλου και Μπράλου

bb
Από τα μεσάνυχτα η λειτουργία των πλευρικών σταθμών διοδίων Μώλου και Μπράλου
Τι ισχύει για τους πλευρικούς σταθμούς εξόδου και εισόδου
Αρχίζει από τα μεσάνυχτα, από την Κοινοπραξία «Κεντρική Οδός Α.Ε.» η λειτουργία των πλευρικών σταθμών διοδίων Μώλου και Μπράλου (Θερμοπυλών). Οι τιμές των διοδίων τελών που θα ισχύσουν είναι οι ακόλουθες:

Κατηγορία / Τύπος Οχήματος / Τιμή (€) / Μώλος Μπράλος (Θερμοπύλες).

Κατηγορία 1 / Δίκυκλα, τρίκυκλα / 0,20 0,30.

Κατηγορία 2 / Ελαφρά οχήματα / 0,35 0,45.

Κατηγορία 3 / Φορτηγά, λεωφορεία / 0,85 1,15 και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις άξονες.

Κατηγορία 4 / Φορτηγά και άλλα οχήματα / 1,20 1,60 με τέσσερις ή περισσότερους άξονες.

Για τους πλευρικούς σταθμούς εξόδου και εισόδου ισχύουν τα εξής:

Α) Εξόδου: Το τέλος διοδίου αντιστοιχεί στο μήκος του αυτοκινητοδρόμου που διανύεται από την αρχή της ζώνης χρέωσης μέχρι τον πλευρικό σταθμό διοδίων.

Β) Εισόδου: Το τέλος διοδίου αντιστοιχεί στο μήκος του αυτοκινητοδρόμου που διανύεται από τον πλευρικό σταθμό διοδίων έως το τέλος της ζώνης χρέωσης.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν χρήστης που πληρώνει διόδιο τέλος σε πλευρικό σταθμό να πληρώσει και σε μετωπικό σταθμό της ίδιας ζώνης ή σε άλλον πλευρικό της ίδιας ζώνης στο ίδιο ταξίδι.

Στον πλευρικό σταθμό Μώλου το τέλος διοδίου αφορά στη χρήση του τμήματος από την αρχή του αυτοκινητοδρόμου (Σκάρφεια) έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μώλου. Στον πλευρικό σταθμό Μπράλου (Θερμοπυλών) το τέλος διοδίου αφορά στη χρήση του τμήματος από τον Α/Κ Μπράλου (Θερμοπυλών) έως το τέλος της ζώνης χρέωσης του αυτοκινητόδρομου στον Α/Κ Ανθήλης.

Σύμφωνα με την κοινοπραξία οι εργασίες κατασκευής του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδος συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς. Στην παρούσα φάση λειτουργούν εργοτάξια σε Ανάβρα, Καρδίτσα και γέφυρα Πηνειού, στα οποία εργάζονται περισσότερα από 800 άτομα. Το ποσοστό προόδου των κατασκευαστικών εργασιών στο τέλος Αυγούστου ξεπερνούσε το 33%.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...